“Показуйте того парубка”: Леся Нікітюк заінтригувала фанатів появою кавалера. Хто став обранцем ведучої?

Не перестає інтригувати фанатів відома телеведуча України Леся Нікітюк. Схоже, що у знаменитості зʼявився кавалер. Що відомо про загадкового обранця пані Лесі?

Однією з найобговорюваніших персон українського шоу-бізнесу є Леся Нікітюк. Шанувальники вже не раз намагалися розкрити її таємниці та дізнатися, чи є в її житті коханий. Протягом багатьох років зірці приписували різні романи, які сама Нікітюк активно заперечувала, додаючи ще більше інтриги.

Однією із найгучніших спекуляцій був таємний роман з Сергієм Притулою. Не менш обговорюваним був і ймовірний роман з актором Костянтином Трембовецьким. Але Леся твердо заявила, що жодного романтичного зв’язку між ними не було.

Леся Нікітюк та Сергій Притула спростували чутки про можливий роман
Леся Нікітюк та Сергій Притула спростували чутки про можливий роман

На початку цього року Леся Нікітюк зробила несподівану заяву: вона перебуває у «вільних стосунках». Зірка також розповіла, що користується популярним додатком для знайомств — Тіндером, який допомагає їй знаходити нові знайомства і спілкуватися з цікавими людьми.

Сьогодні світ ділиться на дві категорії людей: ті, хто підтримує концепцію вільних стосунків, і ті, хто вважає їх просто легким фліртом або короткочасними інтрижками.

Проте, хто дійсно може носити титул інтриганта року, так це сама Леся Нікітюк. Нещодавно телеведуча заінтригувала своїх шанувальників серією публікацій в Instagram. Спочатку вона опублікувала світлину з ліфту, на якій її обіймає загадковий чоловік. Обличчя цієї людини зірка ретельно приховала від камер, що викликало справжню хвилю обговорень.

Леся Нікітюк заінтригувала фанатів появою кавалера
Леся Нікітюк заінтригувала фанатів появою кавалера

А вже пізніше Леся ще більше зацікавила публіку, виклавши фото з букетом квітів, де на її нозі лежить чоловіча рука. Така інтрига не могла не викликати реакції у підписників. Коментарі миттєво заполонили здогадки і привітання, мовляв, нарешті зірка знайшла своє щастя.

Шанувальники обговорюють, ким міг стати обранець Лесі Нікітюк
Шанувальники обговорюють, ким міг стати обранець Лесі Нікітюк

Цікаво, що одна з шанувальниць припустила, що обранцем Лесі став хореограф Дмитро Дикусар, який наразі служить у лавах ЗСУ. Проте сама Нікітюк не підтвердила і не спростувала цієї інформації, залишаючи публіку в роздумах.

Популярне

Схожі статті

Потап зізнався, що планує стати батьком п’ятьох дітей: Настя Каменських народить, чи візьмуть прийомних?

43-річний Потап зізнався, що мріє стати багатодітним батьком. За його словами, він планує п'ятьох нащадків. Один син у артиста вже є, а ще чотирьох має народити його дружина Настя Каменських.

Без сліз не глянеш: Оля Фреймут показала свого 13-річного “малюка”, в очах якого сказано все і навіть більше

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут привітала з днем народження свого 13-річного "малюка", який має досить дивний зовнішній вигляд. Подробиці у статті. 

Салат “Анюта”: вперше такий смачний їла і викреслила “Олів’є” зі свого життя. Дуже цікаве поєднання вийшло

Салат "Анюта" – страва, яка здивує вас і ваших гостей. У цьому салаті дуже незвичайне поєднання продуктів, але дуже вдале. Він виходить соковитим, смачним і з яскравим смаком.