Скільки чоловіків було у Тіни Кароль до Дана Балана: перший зрадив їй з Лободою, другому розбила серце вона

Особисте життя зірок завжди цікавило публіку. Хто з ким зустрічається, хто з ким спить, плітки, інтриги, розслідування. Не виключенням стала й відома українська співачка Тіна Кароль.

Хоча  Тіна Кароль роками ретельно приховує подробиці особистого життя, від допитливих шанувальників важко приховати правду.

Що відомо про чоловіків Тіни Кароль?

Ще в досить юні роки майбутня українська зірка великої сцени зустрічала з не менш відомим режисером та актором Дмитром Тубольцевим. Старт їхнього роману прийшовся на 2000-ні, коли Тіні ледь виповнилося 18 років. Пара познайомилася у театрі, де обидва грали свої ролі у спектаклі. Разом пара прожила близько трьох років, проте щось серйозне з цього роману не вийшло. Тубольцев хотів не тільки Кароль, а й усіх жінок світу, тому часто зраджував співачці. Зі слів його батька, він навіть крутив роман зі Світланою Лободою, хоча список його інтересів до жінок був нескінченний.

Роман Тіни Кароль та Дмитра Тубольцева
Роман Тіни Кароль та Дмитра Тубольцева

Пізніше, під час Євробачення у 2006 році Тіна закрутила роман з Кирилом Туриченком. Проте довгими ці стосунки також не були. Карʼєра Тіни стрімко пішла вгору, с Дмитро не знайшов своє місце під сонцем шоу-бізнесу. Туриченко відверто зізнавався — Кароль розбила його серце. Проте на сьогодні він не тримає на неї образ.

Тіна Кароль розбила серце Кирилу Туриченко
Тіна Кароль розбила серце Кирилу Туриченко

Через рік артистка познайомилася з майбутнім чоловіком, який став сумною історією всього її життя. З продюсером Євгеном Огіром співачка одружилася у 2008 році та народила йому сина. Проте цей шлюб тривав лише 5 років. Чоловік артистки помер від онкології, назавжди розбивши її серце.

Шлюб Тіни Кароль з Євгеном Огіром тривав 5 років
Шлюб Тіни Кароль з Євгеном Огіром тривав 5 років

Довгі роки Тіну не бачили поряд з жодним чоловіком. Горе співачки було невгамовне. Проте, одному чоловіку все ж вдалося зробити так, щоб очі Кароль знов замерехтіли. Молдавський співак Дан Балан разом із Тіною був суддею на проєкті Х-фактор і між ними точно відбувалася якась хімія. Що відразу примітила уважна публіка та вирішила – між знаменитостями таємний роман.

Тіна Кароль та Дан Балан
Тіна Кароль та Дан Балан

Ці чутки артисти спростовували, проте дивилися одне на одного точно не дружнім поглядом. Згодом Балан повернувся до рідної країни, проте чутки про їх незакінчений роман так і продовжують розгулювати мережею.

Популярне

Схожі статті

Потап зізнався, що планує стати батьком п’ятьох дітей: Настя Каменських народить, чи візьмуть прийомних?

43-річний Потап зізнався, що мріє стати багатодітним батьком. За його словами, він планує п'ятьох нащадків. Один син у артиста вже є, а ще чотирьох має народити його дружина Настя Каменських.

Без сліз не глянеш: Оля Фреймут показала свого 13-річного “малюка”, в очах якого сказано все і навіть більше

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут привітала з днем народження свого 13-річного "малюка", який має досить дивний зовнішній вигляд. Подробиці у статті. 

Салат “Анюта”: вперше такий смачний їла і викреслила “Олів’є” зі свого життя. Дуже цікаве поєднання вийшло

Салат "Анюта" – страва, яка здивує вас і ваших гостей. У цьому салаті дуже незвичайне поєднання продуктів, але дуже вдале. Він виходить соковитим, смачним і з яскравим смаком.