Потап зізнався, що планує стати батьком п’ятьох дітей: Настя Каменських народить, чи візьмуть прийомних?

43-річний Потап зізнався, що мріє стати багатодітним батьком. За його словами, він планує п'ятьох нащадків. Один син у артиста вже є, а ще чотирьох має народити його дружина Настя Каменських.

Потап і Настя Каменських – одна з найвідоміших зіркових пар українського шоу-бізнесу, яка звикла тримати своє особисте життя в секреті. Про те, що Потап і Каменських пара прихильники дізналися лише в день їхнього весілля – в травні 2019 року. Виявилося, що на той момент закохані вже рік як були офіційно одруженими, а до цього вони багато років зустрічалися. Саме заради Каменських Потап у 2014 році розлучився зі своєю дружиною Іриною Горовою.

Настя Каменських показала, чи носить обручку від Потапа
Потап зізнався, що планує стати батьком п’ятьох дітей

Після весілля Потап і Каменських давали багато інтерв’ю, де говорили про своє кохання і подальші плани. Так, у 2021 році Потап в інтерв’ю Славі Дьоміну для програми “29 запитань ” на YouTube-каналі “Люкс ФМ ”  зізнався, що планує стати багатодітним батьком. Так, чоловік зазначив, що мріє стати батьком п’ятьох дітей. Один син від першого шлюбу з Горовою у нього вже є, а чотирьох він планував у шлюбі з Каменських. При цьому Потап зізнався, що заради сім’ї готовий пожертвувати всим, навіть кар’єрою.

Хочу ще четверо дітей, але почнемо з двох. Всього я хочу п’ять дітей.

, – зізнався Потап.

Олексій Потапенко розповів, із ким з молодих артистів працює зараз
Потап зізнався, що планує стати батьком п’ятьох дітей

Трішки пізніше в інтерв’ю “Зірковому шляху” Потап розповів те ж саме: про бажання стати багатодітним батьком. Каменських також не приховувала, що мріяла стати мамою. Та в якийсь момент подружжя різко припинили відповідати на питання про батьківство. Не так давно Каменських в інтерв’ю заявила, що стане мамою, коли “Бог дасть” і запевнила, що не буде приховувати свій стан він прихильників.

Така поведінка зіркового подружжя наштовхнула фоловерів на думки про те, що у них можуть бути проблеми з репродуктивним здоров’ям. Самі ж Потап і Каменських не коментують ці чутки.

Популярне

Схожі статті

В обіймах таємничих чоловіків: Нікітюк, Кошмал, Камінська показують лише руки своїх коханих – без облич

Серед зірок останнім часом поширюється тенденція приховувати своїх коханих від широкого загалу. Сьогодні в об'єктив камер потрапили лише руки обранців Нікітюк, Кошмал, Камінської, Мішиної.

43-річний актор “Дизель шоу” Євген Гашенко показав свої бодібілдерські мускули: Віка Булітко оцінила одразу

Актор "Дизель шоу" Євген Гашенко не втомлюється дивувати любителів гумору незвичними образами. А ще у свої 43 роки демонструє ідеальну фізичну форму – просто гора м'язів.

Орхідея зацвіте, як “божевільна”: досвідчені садівники заявили, що для цього знадобиться лише кубик льоду

Щоб змусити орхідею, щойно зав'яне, зацвісти знову, не треба купувати дорогих добрив. Просто дістаньте з морозилки кубик льоду, і ваша підопічна на підвіконні неначе зшаленіє.