Без сліз не глянеш: Оля Фреймут показала свого 13-річного “малюка”, в очах якого сказано все і навіть більше

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут привітала з днем народження свого 13-річного "малюка", який має досить дивний зовнішній вигляд. Подробиці у статті. 

З давніх-давен людина знаходила спільну мову з братами нашими меншими – тваринами. Сучасний світ не є виключенням і люди заводять домашніх улюбленців, щоб давати їм тепло та турботу. Зірки українського шоу-бізнесу не з виключенням і деякі артисти попри напружений робочий графік все ж вирішили взяти на себе зобовʼязання про турботу над маленькими, пухнастими клубочками.

Артисти також заводять домашніх улюбленців
Артисти також заводять домашніх улюбленців

Оля Фреймут одна з таких людей. Ще 13 років назад телеведуча завела цуценя породи йоркширський терʼєр. Це був подарунок старшій донці Златі на день святого Миколая, а ця порода була обрана не тому, що в ті роки на них була шалена мода, а тому, що їх шерсть не викликає алергії, яка була у Злати.

Оля Фреймут з собакою Лунтиком
Оля Фреймут з собакою Лунтиком

Нещодавно “зірковій” собаці виповнилося 13 років, з чим її вирішила пані Оля привітати публічно. Проте фотографію ведуча обрала, м’яко кажучи – невдалу, а якщо розбирати по фактах, то без сліз не глянеш.

Як виглядає 13-річний терʼєр Олі Фреймут
Як виглядає 13-річний терʼєр Олі Фреймут

“Лунтику, з 13 днем народження! З роками ти тільки гарнішаєш. Любимо тебе і бажаємо жити довго-предовго”, — написала Ольга.

Дивний зовнішній вигляд собаки можна було б списати на старість, але по кадру видно, що це просто нечесаний та недоглянутий песик. Чого не можна сказати про саму Фреймут, яка б в жодному разі не зʼявилася публічно в неналежному вигляді. Цікаво, що турбота про Лунтику повністю лягла на плечі Ольги, хоча з її ж слів – собаку подарували доньці.

Оля Фреймут не єдина, хто ділиться фотографіями з домашніми улюбленцями у мережі. Собачка Насті Каменських Мімі, породи французька болонка, не менш популярна, аніж сама артистка. Співачка часто публікує світлини з домашнім улюбленцем, збираючи десятки позитивних коментарів.

Настя Каменських з собакою Мімі
Настя Каменських з собакою Мімі

Популярне

Схожі статті

В обіймах таємничих чоловіків: Нікітюк, Кошмал, Камінська показують лише руки своїх коханих – без облич

Серед зірок останнім часом поширюється тенденція приховувати своїх коханих від широкого загалу. Сьогодні в об'єктив камер потрапили лише руки обранців Нікітюк, Кошмал, Камінської, Мішиної.

43-річний актор “Дизель шоу” Євген Гашенко показав свої бодібілдерські мускули: Віка Булітко оцінила одразу

Актор "Дизель шоу" Євген Гашенко не втомлюється дивувати любителів гумору незвичними образами. А ще у свої 43 роки демонструє ідеальну фізичну форму – просто гора м'язів.

Орхідея зацвіте, як “божевільна”: досвідчені садівники заявили, що для цього знадобиться лише кубик льоду

Щоб змусити орхідею, щойно зав'яне, зацвісти знову, не треба купувати дорогих добрив. Просто дістаньте з морозилки кубик льоду, і ваша підопічна на підвіконні неначе зшаленіє.