Дмитро Жук дотанцювався: замість Тіни Кароль тепер веде у танок зовсім іншу співачку – не українку

Певний час ходили чутки про роман між хореографом Дмитром Жуком та Тіною Кароль. Але тепер, здається, танцівник балету співачки пустився берега, адже його побачили поряд з іншою артисткою.

Тіна Кароль та Дмитро Жук ніколи не підтверджували, що між ними щось більше, аніж робочі стосунки. Діма працював у балеті співачки, тож частенько виступав партнером зірки у танцях на сцені та в кліпах.

Парочку бачили й поза межами концертних майданчиків. Одного разу застукали, як вони гуляли київськими вулицями, тримаючись за руки. Іншим разом обідали в ресторані втрьох із сином Кароль Веніаміном.

Дмитро Жук зрадив Тіну Кароль?

А запалювали вони так, що танцівник міг торкатися найпривабливіших місць артистки й не отримував за це ляпасу, як би було у випадку з іншими знахабнілими чоловіками.

Та ось у шоу “Ні стида, ні совісті” ведучі вирішили обговорити особу Жука й дійшли до доволі непривабливих висновків. З’ясувалося, що хореографа бачили вже з зовсім іншою співачкою, до того ж росіянкою.

Дмитро Жук зрадив Тіну Кароль?

Наталка Тур, присутня в студії, обурилася подібним фінтом від українця, який переметнувся після української примадонни до російської виконавиці. Насправді DaKooka народилася на Чернігівщині.

Просто співачка має в репертуарі всього 2 україномовні пісні, решта російською мовою. Дівчина не соромилася відвідувати рф з гастролями вже після анексії Криму. Тепер Катерина Єрьоменко записала композицію разом з Айгель Гайсіною, яка бере участь у російському гурті “Аигел”.

Тож дуже дивно, що Дмитро Жук вирішив взяти участь у зніманнях кліпу цієї неоднозначної виконавиці. Артур Адамов схарактеризував це коротко: “Бабки”. А ще ведучий пригадав, як Тіні Кароль довелося взагалі повністю перезняти кліп, коли стало відомо, що режисером монтажу був росіянин. Як тепер співачка перебуватиме на одній сцені з хореографом, який заплямував себе подібним чином, незрозуміло.

Популярне

Схожі статті

Не знаєте, що приготувати на вечерю? Рецепт фаршированих баклажанів в духовці урізноманітнить ваше меню

Фаршировані баклажани стануть справжньою прикрасою вашого столу. Страва легка в приготуванні, але не менш смачна та ефектно виглядають при подачі. Спробуйте, та не пожалкуєте.

Рецепт на 5 хвилин – все змішав і в духовку: прості та ніжні кекси з гарбузом. Смак осені на вашій кухні

Осінь — це час гарбузів, ароматних спецій і затишку. І що може краще відтворити осінній настрій, ніж ароматні гарбузові кекси? Ділюся рецептом ніжних кексів, які можна приготувати легко й швидко.

Хоче наздогнати фігуру Тіни Кароль: реперка Alyona Alyona показала дієтичний обід з двома ложками каші

Українська реп-співачка Alyona Alyona поділилася з підписниками новим способом харчування. Артистка прагне змінити стан здоровʼя та ділиться з публікою своїми маленькими перемогами.