Розлучена Даша Квіткова ніяк не може обрати пару: ніхто з кавалерів не дотягує до рівня Нікіти Добриніна

Даша Квіткова сповістила фоловерам про розлучення з Нікітою Добриніним у січні 2023 року. Відтоді минуло півтора року, а блогерка так і не представила публіці свого нового бойфренда.

З Нікітою Добриніним Даша Квіткова розлучилася, бо чоловік не встигав за темпом дружини по життю. З моменту розставання минуло більш як півтора року. Чоловік іноді показується на люди з моделлю Чарою Хорів.

Даша Квіткова поки не знайшла чоловіка, кращого за Нікіту Добриніна

Натомість Даша зайнята зніманнями роликів для Інстаграму, вихованням сина та різними інсайдами. А от про особисте життя чомусь не прохопилася й словом. Невже й досі сама? Блогерка сповістила Lera Didkovskaya:

“Мені здається, я готова закохатися, так”.

А ще поскаржилася, що таким самодостатнім дівчатам, як вона сама, дуже важко собі підібрати до пари гідного кавалера. Квіткова переконана:

“Зараз пішли такі чоловіки, на жаль, які не осилюють цієї внутрішньої сили дівчат. Чоловіки реально слабкі”.

Квіткову страшенно обурило, коли вона прийшла на побачення з молодиком, а той першим ділом став благати, аби поставила лайк під його постом в Інстаграмі. Взагалі його цікавила не сама Даша Матюніна (справжнє прізвище дівчини), а розкрутка блогу – хотів отримати кілька цінних порад.

Даша Квіткова поки не знайшла чоловіка, кращого за Нікіту Добриніна

З іншого боку успішну молодичку страшенно дратують представники сильної статі, які нічим не цікавляться й не захоплюються. Вони не мають мети в житті й не збираються нічого досягати. Блогерка-мільйонниця відзначила:

“І тут порівняно з таким чоловіком стоїть жінка, яка просто пре й не планує зупинятися”.

Врешті мама Лева певна, що таки зустріне “когось дуже важливого” у своєму житті, сама покохає та буде коханою. І все налагодиться. Тільки задля цього треба буде ще трішки зачекати.

Популярне

Схожі статті

Не знаєте, що приготувати на вечерю? Рецепт фаршированих баклажанів в духовці урізноманітнить ваше меню

Фаршировані баклажани стануть справжньою прикрасою вашого столу. Страва легка в приготуванні, але не менш смачна та ефектно виглядають при подачі. Спробуйте, та не пожалкуєте.

Рецепт на 5 хвилин – все змішав і в духовку: прості та ніжні кекси з гарбузом. Смак осені на вашій кухні

Осінь — це час гарбузів, ароматних спецій і затишку. І що може краще відтворити осінній настрій, ніж ароматні гарбузові кекси? Ділюся рецептом ніжних кексів, які можна приготувати легко й швидко.

Хоче наздогнати фігуру Тіни Кароль: реперка Alyona Alyona показала дієтичний обід з двома ложками каші

Українська реп-співачка Alyona Alyona поділилася з підписниками новим способом харчування. Артистка прагне змінити стан здоровʼя та ділиться з публікою своїми маленькими перемогами.