“Я що – мажорна якась?”: Еліна Світоліна поставила Притулу в ступор відповіддю на його питання про Україну

Останнім часом Еліна Світоліна перебуває у Києві. Займатися тенісом не може, бо перебуває на реабілітації. Коли Сергія Притулу здивувала ця інфа, спортсменка дала гідну відсіч.

Тенісистка Еліна Світоліна взяла участь у зніманнях шоу “Гуртом та вщент” Сергія Притули та Антона Тимошенка. По ходу волонтер дізнався, що спортсменка проходить реабілітацію після операції на нозі саме в Києві.

Еліна Світоліна заявила Сергію Притулі, що вона не мажорна

Це неабияк здивувало Сергія, і він поцікавився:

“Чому не в Сан-Марино? Я не знаю, де зазвичай проходять мажорні реабілітації?”

Подібний закид страшенно не сподобався українській зірці тенісу, й вона з обуренням у голосі відзначила:

“А чому мажорні? Я що – мажорна якась? Ти що?!”

Еліна Світоліна заявила Сергію Притулі, що вона не мажорна

Притула на це вирішив не відповідати, що дещо притупило пил Еліни, й вона зі смішком поцікавилася:

“А що за пауза?”

Світоліна пояснила, що цілий місяць після операції, яку зробили 18 вересня, мусить носити цей чобіт. Ногу не можна навантажувати. Потім буде ще місяць спеціальних вправ. Лише після цього спортсменка зможе повернутися на корт.

Еліна Світоліна заявила Сергію Притулі, що вона не мажорна

Днями тенісистка прогулялася вулицями столиці просто на милицях. Хотіла перевірити на безбар’єрність. Дійшла висновку, що все дуже й дуже складно. Еліна порадила власникам магазинів, аптек та інших закладів перевірити особисто, чи може людина з особливими потребами потрапити до них у приміщення.

Своє 30-річчя Світоліна теж відзначала у Києві. Сергій Притула був серед гостей, які відвідали 12 вересня готель Fairmont і привітав нашу зірочку з чудовим ювілеєм. А тепер, бач, ледь не посварилися через необережно докинуту фразу.

Популярне

Схожі статті

Руслана Лижичко на Покрову Пресвятої Богородиці розпустила довгі коси і показала, як виглядає у 51: наче 20

На свято Покрови Пресвятої Богородиці відома співачка Руслана Лижичко привітала українців зі святом та без фільтрів показала, як виглядає у 51 рік.

Не злюбилися: як виглядають колишні дружини акторів В’ячеслава Довженка, Остапа Ступки, Анатолія Хостікоєва

В акторів пристрасті киплять не лише на сцені, але й в особистому житті. Тож частенько закохуються, одружуються, а потім розчаровуються та знаходять інших. Як виглядають перші обраниці?

Вергуни з цукровою пудрою: рецепт “кручених” смаколиків за бабусиним рецептом – швидко і смачно

Вергуни, або хрустики, – десерт, знайомий всім з дитинства. Ці смаколики хрумкі ззовні, а всередині вони дуже ніжні і м'які. Готуються хрустики досить просто.