Від темних кучерів не залишилося й сліду: Alekseev кардинально змінив імідж і став блондином – всі у захваті

Співак Alekseev, якого ми звикли бачити спочатку з чорними кучерями, а згодом у стилі а-ля Джоні Депп, днями знову змінив імідж. Тепер перетворився на блондина типу Ель Кравчук у молодості.

У новому образі впізнати Alekseev дуже складно. Співак дуже коротко обстриг волосся й пофарбував у білий колір. Тож став схожим на кого завгодно, але тільки не на себе. І хоч у такому іміджі артист виглядає навіть молодше, далеко не всім фанам подібні перевтілення припали до душі.

Ще 5 місяців тому Микита носив неслухняні кучері й був шатеном. Місяць назад ми вже побачили стильного Джоні Деппа з гарно укладеним чорним волоссям, зачесаним назад, та тоненькими вусиками.

Alekseev став блондином із короткою стрижкою

Та за останній тиждень образ артиста змінився кардинально. У своєму Інстаграм-акаунті Алексєєв виклав шматочок відео, де співає “Наодинці танці”. Мелодія за стилем нагадує наспіви Khayat.

А от на кого перетворився сам виконавець, стає незрозуміло. Микита обрізав волосся, залишившись із коротеньким їжачком. Ще й перефарбувався на блондина. У купу з блідо-жовтим костюмом співак змінився до невпізнання.

Alekseev став блондином із короткою стрижкою

Це був справжній шок для підписників знаменитості. Підтримала цей сміливий експеримент Світлана Лобода, а співачка давно в шоубізі й знає, що говорить. Виступ колеги вона схарактеризувала:

“Дуже міцно!”

Комусь новий образ виконавця видався схожим на стиль Макса Барського. Невже у хлопців один стиліст на двох? Знайшлися й такі, що відзначили: Alekseev-блондин візуально помолодшав на 10 років. Прибічники змін написали:

“Тепер ти реальне сонце”.

Та знайшлися й такі, яким брюнетом зірковий молодик подобався більше. Вони попросили не ображатися за висловлену думку. Хтось запропонував охочим придбати відрізане волосся співака. А деякі були занадто розчаровані:

“Ні, це вже не той Алексєєв, якого ми любили, не пасує йому”.

Тим часом Микита, не зважаючи на критику, вирішив насолоджуватися собою новим. Запропонував шанувальникам під час комендантської години співати й танцювати під його новий хіт.

Думки коментаторів знову розділилися навпіл. Одним припала до душі ритмічна композиція, бо вже набридла вічна лірика. Інші повважали пісню суперовою:

“Це просто топ, можна слухати й дивитись нескінченно”.

Та обидві розсварені сторони дійшли висновку:

“В цьому образі зовсім інша людина”.

Популярне

Схожі статті

Спочатку старший брат Зібров показував молодшому приклад: тепер Павло взяв Володимира до себе на роботу

Іноді в інтерв'ю Павло Зібров згадує про дуже близьку людину – старшого брата Володимира. Дізнаймося, як виглядає родич, де нині перебуває і чим займається по життю.

У будні смажу на сковороді, у свято – в духовці: курячі котлетки виходять дуже пікантними. Моя імпровізація!

Рецепт котлет із курячого фаршу цікавий тим, що вироби можна хоч смажити на сковорідці, хоч запікати у духовці. Результат у будь-якому разі вийде відмінним. Спробуйте!

Після зради Сумської Паперний закрутив роман з заміжньою жінкою: чим закінчився цей любовний трикутник

Євген Паперний, переживши зраду дружини Ольги Сумської, урешті й сам став фігурантом любовного трикутника. Та діяв нестандартно – навіть квартиру супернику подарував.