Після зради Сумської Паперний закрутив роман з заміжньою жінкою: чим закінчився цей любовний трикутник

Євген Паперний, переживши зраду дружини Ольги Сумської, урешті й сам став фігурантом любовного трикутника. Та діяв нестандартно – навіть квартиру супернику подарував.

Після розлучення з Ольгою Сумською Євген Паперний врешті знайшов своє щастя з Тетяною. Та от біда – його обраниця була не вільною. Наявність чоловіка в коханої не зупинила настирливого актора.

Оскільки благовірний жінки частенько їздив у відрядження, перелюбці чудово проводили час разом. Все було тіп-топ, та одного разу чоловік-рогань повернувся додому трішки раніше, ніж планувалося. й застав коханців на місці злочину.

Любовний трикутник із Євгеном Паперним та Ольгою Сумською

Тетяна відразу ж сповістила благовірному, що вони розлучаються. А Паперний, можна сказати, проявив благородство – відібравши у суперника дружину, віддав йому власну квартиру.

Сам же хутенько зібрав речі й переселився в оселю Тетяни. На диво, ці стосунки виявилися доволі міцними. Пара й понині разом, хоча вже минуло більш як 3 десятиліття. Євген і досі закоханий у свою дружину, як замолоду. Їм не буває сумно, коли вони проводять час один з одним.

Любовний трикутник із Євгеном Паперним та Тетяною

Жінка тиха, домашня, не прагне до слави й популярності, тож не викликає у Паперного шалених нападів ревнощів, які він зазнавав у шлюбі з Сумською. Ревнуючи молоду дружину, Євген просто шаленів і навіть у пориві люті міг підняти руку на жінку.

Звісно, привід був. Ольга, ще перебуваючи у шлюбі, крутила шури-мури з нинішнім чоловіком Віталієм Борисюком. Врешті вийшла за нього заміж. Живуть щасливо не одне десятиліття, виростивши спільну доньку Ганну.

Тетяна Євгену дітей не народжувала. Натомість від Ольги Сумської у Паперного є донька Антоніна. Вона нині мешкає у москві. Створила сім’ю з актором Володимиром Ягличем і народила йому доньку та сина.

Популярне

Схожі статті

Беру по 2 картоплини та кабачки та готую трубочки: сніданок настільки ситний, що м’ясо не знадобиться

З найпростіших продуктів можна приготувати шикарний сніданок як на смак, так і на вигляд. Кабачково-картопляні трубочки, начинені плавленим сиром, нікого не залишать байдужими.

“Я швидше розлучуся з тобою, ніж кину її”: Камалія озвучила образи на Мохаммада Захура після 20 років шлюбу

Співачка Камалія прожила у шлюбі з мільярдером Мохаммадом Захуром 20 років. За цей час накопичилося чимало образ щодо благовірного. І в один момент усе закінчилося розлученням.

Спочатку старший брат Зібров показував молодшому приклад: тепер Павло взяв Володимира до себе на роботу

Іноді в інтерв'ю Павло Зібров згадує про дуже близьку людину – старшого брата Володимира. Дізнаймося, як виглядає родич, де нині перебуває і чим займається по життю.