Беру по 2 картоплини та кабачки та готую трубочки: сніданок настільки ситний, що м’ясо не знадобиться

З найпростіших продуктів можна приготувати шикарний сніданок як на смак, так і на вигляд. Кабачково-картопляні трубочки, начинені плавленим сиром, нікого не залишать байдужими.

Вам знадобиться:

  • 2 кабачки;
  • 2 картоплини;
  • 2 яйця;
  • 2 ст.лож. борошна;
  • 1 дрібка солі;
  • 1 дрібка чорного перцю.

Для начинки:

  • 2 плавлених сирки;
  • 3 яйця;
  • 15 г кропу;
  • 2 зубці часнику.
Картопляно-кабачкові трубочки з сирною начинкою

Починайте готувати картопляно-кабачкові трубочки з начинки. Відваріть круто яйця. Коли прохолонуть обчистьте від шкаралупи й натріть на дрібній тертушці. Зелений кріп вимийте та подрібніть ножем.

Картопляно-кабачкові трубочки з сирною начинкою

Обчищені зубці часнику пропустіть крізь прес. Плавлені сирки розплавте у мікрохвильовій печі. Покладіть їх у мисочку, накрийте тарілкою. За 2 хвилини вони розплавляться. Тільки у процесі треба двічі їх перевернути. З’єднайте всі ці інгредієнти й ретельно перемішайте між собою.

Картопляно-кабачкові трубочки з сирною начинкою

Кабачки беріть невеликі, десь по 300 г кожний. Натріть їх на тертушці й присоліть. Картоплини мають бути приблизно по 150 г кожна. Обчистьте їх і теж натріть на дрібній тертушці.

З картоплі відтисніть рідину. З кабачками зробіть те ж саме. Тепер з’єднайте овочі. Вбийте яйця. Оскільки кабачки вже підсолені, то тільки поперчіть масу. Всипте борошно й ретельно перемішайте.

Картопляно-кабачкові трубочки з сирною начинкою

Розігрійте пательню з олією. Викладайте по 2 ложки нашого тіста. Лопаткою розподіляйте по всій поверхні сковорідки, щоб вийшов тонкий млинець. Смажте на середньому вогні спочатку з одного, потім з іншого боку.

Таким же чином підсмажте решту картопляно-кабачкових млинців. Начинку перекладіть у пакет, зрізавши куточок. На кожен млинець вичавлюйте сирно-яєчну смужку. Легенько розмажте й загорніть трубочкою. Задоволення від подібного сніданку гарантовано.

Популярне

Схожі статті

Народилась далеко від України, але стала головною зіркою української сцени: впізнали цю дівчинку Таню?

Не всі артисти потрапили на українську сцену завдяки грошам та зв'язкам. Історія дівчинки Тані доводить, що за допомогою таланту та наполегливості, можна добитися всього.

Не оладки і не сирники. Дуже люблю цей рецепт: пухка смакота на сніданок з домашнього сиру і борошна

Пишні, м'які та ніжні – саме такими виходять сирні оладки за цим рецептом. Готуються вони набагато простіше класичних сирників, а смак – врази цікавіший.

Рекордсмени за кількістю шлюбів: Ірина Білик, Віктор Павлік та інші зірки, які регулярно ходять в РАЦС

Всі мріють про один щасливий шлюб на все життя, та не у всіх так виходить. Ірина Білик, Віктор Павлік та інші українські зірки стали справжніми рекордсменами за кількостю шлюбів.