Я так просто ще нічого не пекла: не пиріжки й не піца, але із зеленню та ковбаскою. Не випічка, а мрія!

Ніякого складного замішування, довгого випікання чи важких інгредієнтів — все елементарно просто. Отже, ця випічка сподобається всім, хто полюбляє страви з хрусткою скоринкою та ароматними начинками!

Якщо ви хочете напекти щось просте, смачне і швидке, ось вам від нас такий рецепт. Це не пиріжки, не піца, але дещо середнє між цими улюбленими стравами. Процес же приготування, коли начинка просто вмішується в тісто, робить випічку справжньою мрією! Всього кілька простих кроків — і, вуаля, на вашому столі апетитна страва.

Інгредієнти

  • Яйця курячі — 2 штуки середнього розміру
  • Сіль — 1 чайна ложка
  • Кефір або йогурт — 250 мл
  • Цукор — 1 чайна ложка
  • Петрушка — 10 г
  • Сир — 100 г
  • Ковбаса на ваш смак — 80 г
  • Борошно — 500 г
  • Розпушувач — 10 г
  • Рослинна олія — для смаження

Приготування

Спершу змішайте яйця з сіллю та цукром, додайте кефір або йогурт. Потім поступово всипайте порціями попередньо просіяне разом із розпушувачем борошно, постійно перемішуючи. Тісто має бути еластичним і не липким.

Далі додайте до нього натерту на терці ковбасу, сир та дрібно нашатковану петрушку. Добре вимісіть, щоб всі інгредієнти рівномірно розподілилися, а потім залиште тісто відпочити на 10 хвилин. Як цей час сплине, то розкачайте його в тонкий пласт, завтовшки 0,3 см. Сформуйте ошатний прямокутник, а тоді наріжте його на довгі стрічки шириною близько 3-4 см.

Тепер у сковорідці добре розігрійте рослинну олію та обсмажте їх з обох боків до золотавого кольору. Кожна смужка набуває апетитної хрусткості ззовні та ніжної м’якості всередині, а сир і ковбаска надають неповторного смаку.

Рецепт несолодкої випічки із зеленню та ковбасою

Подавайте ці ароматні стрічки з улюбленим соусом, сметаною, кетчупом або просто так, вони й самі по собі — чудовий варіант для перекусу або навіть основної страви. Спробуйте хоча б один раз — і, ми впевнені, що цей рецепт точно стане вашим улюбленим!

Популярне

Схожі статті

“Схожа?”: 48-річна Марічка Падалко показала, як виглядала 20 років тому — Соболєва та дітей ще не було

Марічка Падалко — нині одна з найвідоміших телеведучих України опублікувала своє архівне фото 20-річної давнини, коли її ім'я ще тільки починало набирати обертів у медіапросторі. 

Недарма “чорнобривці посіяла мати”. Ви не повірите: розкішне “ігристе” готую з улюблених квітів свого садка

Це дуже оригінальний спосіб використання чорнобривців, які ви вирощуєте та збираєте у власному садку. Спробуйте приготувати цей напій і здивуйте ним своїх рідних чи друзів.

“Я був Наталчиним гримером”: Олексій Залевський розповів про скандали та дружбу з Наталією Могилевською

Історія стосунків з Наталією Могилевською, про яку розповів в інтерв'ю Олексій Залевський — це нагадування про те, що у світі слави та зіркових інтриг немає нічого постійного.