Народилась далеко від України, але стала головною зіркою української сцени: впізнали цю дівчинку Таню?

Не всі артисти потрапили на українську сцену завдяки грошам та зв'язкам. Історія дівчинки Тані доводить, що за допомогою таланту та наполегливості, можна добитися всього.

Тіна Кароль – найвідоміша та найбільш затребувана нині співачка на українській сцені. Зараз вона має популярність, статки та зв’язки в шоу-бізнесі. Та на початку своє кар’єри Тіна не мала нічого і досягла успіху лише завдяки своєму таланту та наполегливості.

З Тані в Тіну

Тетяна Ліберман – таке ім’я мала співачка Тіна Кароль від народження. А народилася майбутня зірка аж за 10 тисяч кілометрів від України – в невеличкому селищі оркутан магаданської області в росії. Там батьки співачки жили, коли вона ще зовсім маленькою. Коли Тані було 7 років, її батьки переїхали з росії на Батьківщину її матері – в Україну, у місто Івано-Франківськ. Саме там майбутня співачка провела дитинство і юність.

Как выглядят родители и брат Тины Кароль
Тіна Кароль з батьками і братом: архівне фото

Після закінчення школи юна Тетяна Ліберман переїхала до Києва, де вступила в музичне училище ім. Глієра. Дівчина мала за мету пробитися в шоу-бізнес, тому робила все від себе можливе. Так, всі пам’ятають, як молоденька Таня брала участь у відомому на той час шоу “Караоке на майдані”. “Караоке” вона програла і отримала лише десяток яєць.

Втім, дівчина не опускала руки. Вона брала участь у різних фестивалях, конкурсах та носила свої пісні на радіо, де регулярно чула відмови.

Тіна Кароль показала архівне фото з братом до популярності і слави
Тіна Кароль показала архівне фото з братом до популярності і слави

Все змінилося у 2005 році, коли молода артистка взяла участь у фестивалі “Нова хвиля”. Саме тоді вона вигалада для себе сценічний псевдонім Тіна Кароль, який настільки “прижився”, що співачка навіть змінила своє ім’я в документах на цей псевдонім. На “Новій хвилі” Тіну примітила Примадонна Алла Пугачова, яка нагородила її особливим призом – 50 тисяч доларів на розвиток кар’єри.

Тіна Кароль та Алла Пугачова
Тіна Кароль та Алла Пугачова

Саме на ці гроші Кароль записала свою першу пісню “Выше облаков” і зняла кліп. Ця  пісня стала справжнім хітом і саме з неї почалася справжня популярність та слава Тіни Кароль.

Популярне

Схожі статті

Як виглядають старші доньки “квартальної” пари Олени Кравець і Євгена Кошового: на фото Марія і Варвара

Колись популярні артисти студії "Кварталу 95" Олена Кравець та Євген Кошовий давно стали батьками. Як сьогодні виглядають їхні вже дорослі донька та син?

Камалія розповіла, які пластичні операції зробила і що планує ще в собі змінити: “Компліменти говорять”

Українська співачка Камалія не приховує, що робила пластику. Співачка запевняє, що зараз їй все подобається у власній зовнішності і вона отримує купу компліментів, як від чоловіків, так і від жінок.

Гості будуть вмовляти дати рецепт: французькі вʼялені томати Конфі – ідеально для салатів та просто на батон

Якщо ви хочете здивувати гостей цікавою та смачною закускою, радимо приготувати помідори конфі, вʼялені за французьким рецептом. Результат безумовно буде вартий витраченого часу.