Як виглядають старші доньки “квартальної” пари Олени Кравець і Євгена Кошового: на фото Марія і Варвара

Колись популярні артисти студії "Кварталу 95" Олена Кравець та Євген Кошовий давно стали батьками. Як сьогодні виглядають їхні вже дорослі донька та син?

Відомі українські актори, які здобули популярність завдяки роботі зі студією “Квартал 95”, сьогодні продовжують свою професійну діяльність. Крім того, Євген Кошовий та Олена Кравець мають щасливі родини. Знаменитості виховують дорослих дітей, а у “квартальної дружини” президента підростають ще й маленькі діти.

Діти Олени Кравець

Як сьогодні виглядає вже доросла донька відомої української актриси Олени Кравець Марія
Як сьогодні виглядає вже доросла донька відомої української актриси Олени Кравець Марія

Відома українська актриса Олена Кравець має трьох дітей. Найстарша донька зірки Марія Кравець після випуску зі школи вступила до університету за спеціальністю “Реклама та зв’язки з громадськістю”, втім вже після першого ж року занять вона вирішила покинути обрану професію – і не залишила власне рішення без пояснень.

Як виявилось, зіркова донька хотіла займатись саме піаром і менеджментом, але викладачі в університеті пояснили – перші три роки студенти вивчатимуть журналістику. Марія Кравець вирішила піти та почати вивчати SMM та займатись із мамою підготовкою випусків програми “Вдома поговоримо”.

Діти Євгена Кошового

Відомий український актор Євген Кошовий показав, як сьогодні виглядають його дорослі доньки
Відомий український актор Євген Кошовий показав, як сьогодні виглядають його дорослі доньки

У відомого артиста є дві доньки – старша Варвара та молодша Серафима. 9-річна дівчинка все ще навчається у школі, а старша дитина після випуску з навчального закладу планує вступити у польський університет на творчу професію.

За словами Євгена Кошового, його донька хоче стати артисткою та планує виступати на великій сцені. Батько свою дитину підтримує та бажає їй тільки успіхів. За словами актора, він не хоче ставити їй палки в колеса, адже це – власний вибір Варвари.

Популярне

Схожі статті

Жінка й чоловік, які народили легенду: ви ахнете, побачивши батьків Софії Ротару – звичайні люди (фото)

Про це мало хто знає, але відома співачка Софія Ротару народилася у звичайній сільській родині. Тож змалечку була привчена до важкої праці. Батьки артистки так і залишилися простими мешканцями села.

Анатолій Анатоліч розповів, куди зник колишній чоловік Лободи Андрій Цар: “Його батьки живуть у Львові”

Анатолій Анатоліч нещодавно похрестив доньку Лілії Ребрик. Кумівські стосунки у блогера є й з танцівником Андрієм Царем, який став батьком дитини Світлани Лободи. Тож розповів, де нині кум.

Акторка “Дизель шоу” Вікторія Булітко виходить заміж за співака: він молодший, і не схожий на Сморигіна

Акторка "Дизель шоу" Вікторія Булітко розсекретила, за кого виходить заміж. Попри чутки обранцем виявився не Євген Сморигін. Але ж з ким Вікторія збирається звʼязати життя?