Шестеро дітей Андрія Доманського: здогадаєтесь, хто серед них – прийомний? Всиновив дитину дружини

Відомий український ведучий найбільше прославився стосунками з Лідією Таран. Втім, зірка "ТСН" була далеко не єдиною обраницею знаменитого чоловіка.

У відомого українського ведучого Андрія Доманського не лише насичене професійне життя, але й цікаве особисте – він був одружений двічі, але була в його житті ще одна важлива жінка. Що відомо про нащадків ведучого та чи всі з них народжені саме від нього? Насправді ні – є в Андрія Доманського названий син, якого він прийняв у шлюбі зі своєю третьою дружиною.

Як виглядає прийомний син Доманського

Вперше знаменитість одружився в юності, ще до початку кар’єри. В цьому шлюбі Андрій Доманський став батьком двох дітей, але стосунки не витримали відстань. Коли знаменитість почав їздити у відрядження до Києва, то часто затримувався там. Коли почались сварки між ним і його першою дружиною, то ведучий із коханою вирішили, що настав час розходитись.

Андрій Доманський виховує сина своєї дружини від попереднього шлюбу – як виглядає хлопець зараз
Андрій Доманський виховує сина своєї дружини від попереднього шлюбу – як виглядає хлопець зараз

Вдруге знаменитість став батьком, коли почався його службовий роман із Лідією Таран. Молода ведуча працювала в тій же компанії, а з часом просто колеги усвідомили, що їх тягне одне до одного в романтичному плані. Знаменитість зробив перший крок, а вже пізніше ведуча з’явилась на публіці вагітна. Вона народила коханому доньку Василину, але й ці стосунки не стали одними на все життя.

Андрій Доманський виховує сина своєї дружини від попереднього шлюбу – як виглядає хлопець зараз
Андрій Доманський виховує сина своєї дружини від попереднього шлюбу – як виглядає хлопець зараз

Третя дружина Андрія Доманського стала тією самою жінкою, яка змогла створити для свого коханого справжній сімейний затишок. Марина народила коханому двох доньок, яких вони назвали Кірою та Вірою. Крім того, зараз Доманський виховує і названого сина – дитину, яку його кохана народила ще у своєму попередньому шлюбі.

Популярне

Схожі статті

Жінка й чоловік, які народили легенду: ви ахнете, побачивши батьків Софії Ротару – звичайні люди (фото)

Про це мало хто знає, але відома співачка Софія Ротару народилася у звичайній сільській родині. Тож змалечку була привчена до важкої праці. Батьки артистки так і залишилися простими мешканцями села.

Анатолій Анатоліч розповів, куди зник колишній чоловік Лободи Андрій Цар: “Його батьки живуть у Львові”

Анатолій Анатоліч нещодавно похрестив доньку Лілії Ребрик. Кумівські стосунки у блогера є й з танцівником Андрієм Царем, який став батьком дитини Світлани Лободи. Тож розповів, де нині кум.

Акторка “Дизель шоу” Вікторія Булітко виходить заміж за співака: він молодший, і не схожий на Сморигіна

Акторка "Дизель шоу" Вікторія Булітко розсекретила, за кого виходить заміж. Попри чутки обранцем виявився не Євген Сморигін. Але ж з ким Вікторія збирається звʼязати життя?