Спочатку ледь не розлучилися, тепер зібралися вінчатися: Юрій Ткач вперше прокоментував стосунки з дружиною

Відомий український гуморист Юрій Ткач вперше заговорив про проблеми у шлюбі. Парі ледь вдалося уникнути розлучення, через що подружжя прийняло серйозне рішення щодо своїх подальших стосунків.

Актор і гуморист Юрій Ткач відомий своєю яскравою кар’єрою та почуттям гумору. Однак навіть такі публічні люди, як Юрій, стикаються з особистими труднощами, які інколи приховують від широкої аудиторії. Нещодавно Ткач відверто поділився з прихильниками інформацією про кризу в шлюбі зі своєю дружиною Вікторією.

Юрій Ткач з дружиною Вікторією та донькою
Юрій Ткач з дружиною Вікторією та донькою

У випуску програми “Життя відомих людей” Юрій Ткач розповів, що його родина пройшла через непростий період, коли накопичилися питання, проблеми та нерозв’язані конфлікти. Їхнє мовчання щодо цих проблем почало загрожувати стабільності шлюбу. Актор визнає, що криза була настільки серйозною, що пара навіть розглядала можливість розлучення. Однак, їм вдалося уникнути цього рішення завдяки спільній роботі над собою і відвертому діалогу.

Юрій Ткач вперше прокоментував стосунки з дружиною
Юрій Ткач вперше прокоментував стосунки з дружиною

Юрій зазначає, що надзвичайно корисною була допомога психотерапевтів. Професійне консультування дало змогу парі знайти спільну мову та вирішити проблеми, що накопичувалися роками. Окрім психологічної підтримки, актор також вважає важливими духовні практики, такі як медитація.

Після пережитої кризи, Юрій та Вікторія ухвалили важливе рішення — вони планують обвінчатися. Грандіозної урочистості не планується, адже Юрій вважає цю подію сакральною. Наразі пара ще не обрала дату вінчання, вони вважають, що необхідна дата знайде їх самостійно.

Популярне

Схожі статті

Беру 1 склянку олії та 2 яйця і замішую тісто на вертути: з карамельними яблучками виходять нереально смачні

Такі вертути з карамельними яблуками дуже поширені в Одесі. Тепер ми всі можемо насолодитися хрумким смаком листкового тіста з карамельними яблучками, запеченими у духовці.

Не мобілізований, але підготовлений: Андрій Джеджула планує стати асом у захисті неба над Києвом

Андрій Джеджула вбрався у піксель і відбув на військовий полігон. Та шоумен не став військовослужбовцем ЗСУ, а долучився до добровольчого підрозділу захисників неба.

Донька Лілії Ребрик не лише в кіно знімається, як мама: танцює на професійній арені, як тато Андрій Дикий

У житті старшої доньки Лілії Ребрик сталася видатна подія. Діана Дика у свої 12 років взяла участь у великому турнірі в Лондоні. На паркет вийшла разом із новим партнером Микитою Руденком.