“Чорноброва татова копія”: 27-річна донька Кузьми Скрябіна вперше показала себе зараз – її звати Барбара

Єдиній дочці легендарного артиста Кузьми Скрябіна Барбарі зараз 27 років. Дівчина виросла дуже схожою на свого батька ззовні, та вона далека від творчості та шоу-бізнесу.

Кузьма Скрябін – легендарний український артист, композитор, продюсер, автор пісень, письменник і актор. І хоча артиста немає з нами вже 9 років, пам’ять про нього не згасає.

Андрій Кузьменко був не лише співаком, а й батьком. Його єдину доньку звати Марія-Барбара. Зараз дівчині 27 років і вона веде непублічний спосіб життя. Дівчина вкрай рідко дає інтерв’ю, в яких говорить лише про зіркового батька, а свої соціальні мережі вона веде не активно.

Як виглядає та чим живе донька Скрябіна

Барбара Кузьменко виросла схожою на свого зіркового батька. Вона має розкішне темне волосся, виразні риси обличчя та високий зріст.

Донька легендарного Кузьми Скрябіна змінилася до невпізнаваності
Як виглядає донька Кузьми Скрябіна

Свою долю донька Скрябіна вирішила зв’язати не з шоу-бізнесом, а з медициною. Цікаво, що Андрій Кузьменко також мав медичну освіту і був за фахом стоматологом, хоча не працював за професією ні дня.

Барбара Кузьменко закінчила Київський медичний університет імені Богомольця і освоїла професію дерматолога. Зараз дівчина працює у клініці естетичної косметології. Барбара займається лікуванням акне, робить уколи краси та інші косметологічні процедури.

Як виглядає донька Кузьми Скрябіна

5 років назад донька Скрябіна вийшла заміж. Її обранцем став її однокурсник на ім’я Віктор Тур. Наразі подружжя дітей не мають та планують в майбутньому стати батьками. Натомість закохані піклуються про песика, якого назвали Мішою. Барбара і Віктор ставляться до хвостатого, як до власної дитини.

Донька Скрябіна з чоловіком

Також у подружжя є невеличкий бізнес. Вони мають кав’ярню в центрі Києва, присвячену Кузьмі Скрябіну. Так, стіни у закладі розписані крилатими фразами та цитатами з пісень Скрябіна.

Популярне

Схожі статті

Всього 2 інгредієнти й на столі купа ніжної й гарної смакоти: такого десерту у кондитерській не знайдеш

Якщо хочеться чогось незвичного й солоденького, скористайтеся цим рецептом. Потрібен лише кисломолочний сир та кілька пакетиків желе. Решта – справа вправних рук господині.

Спочатку подружилися, а потім полюбилися: чуттєва історія кохання Діми Монатіка з Іришею, яка стала дружиною

Діма Монатік та Ірина Демічева родом з одного міста Луцька. Але познайомилися лише тоді, коли приїхали до Києва. Спочатку стали хорошими друзями, а вже потім дружба переросла у кохання.

Беру 1 склянку олії та 2 яйця і замішую тісто на вертути: з карамельними яблучками виходять нереально смачні

Такі вертути з карамельними яблуками дуже поширені в Одесі. Тепер ми всі можемо насолодитися хрумким смаком листкового тіста з карамельними яблучками, запеченими у духовці.