facebook

Сергій Притула передав 16-річному сину звернення від технічного відділу свого фонду: “Геть зовсім”

Сергій Притула, відомий український телеведучий та волонтер, продовжує привертати увагу не лише своєю діяльністю, а й тим, що ділиться з публікую теплими, сімейними моментами.

Одним із таких рідкісних моментів, яким Притула вирішив поділитися з шанувальниками, стало привітання його сина Дмитра з 16-річчям, яке він опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Сергій Притула привітав сина з днем народження
Сергій Притула привітав сина з днем нарлд

Сергій Притула у своєму привітанні наголосив на тому, як сильно виріс його син Дмитро, відзначивши, що той став відповідальнішим і надійнішим. Притула також зізнався, що йому дуже цікаво проводити час у розмовах із сином, підкреслюючи його зрілість і мудрість. У привітанні Сергій зазначив, що якби існував чемпіонат світу серед найкращих старших братів, Дмитро беззаперечно здобув би всі нагороди. Він побажав синові здоров’я та підкреслив важливість збереження і примноження всього найкращого, що є в його великому серці.

“Дмитру сьогодні 16. Геть зовсім дорослий став”, – написав Сергій.

На опублікованому фото Сергій обіймає сина, і цей кадр миттєво став улюбленим для шанувальників. У коментарях підписники не тільки приєдналися до привітань, але й відзначили сильну схожість Дмитра з батьком. “У нього один в один ваші очі!” — пишуть прихильники. Вони також бажали Дмитрові успіхів, здоров’я та мирного неба, особливо враховуючи поточну ситуацію в Україні.

Сергій Притула показав 16-річного сина від першого шлюбу
Сергій Притула показав 16-річного сина від першого шлюбу

Дмитро — син Притули від першого шлюбу з Юлією Андрійчук, з якою він був одружений до 2013 року.

Сергій Притула відомий своєю активною громадською та волонтерською діяльністю. Він постійно підтримує українських військових, а його фонд збирає кошти на допомогу армії. Попри свою зайнятість, Притула завжди знаходить час для родини, а його теплі сімейні публікації завжди викликають резонанс у мережі.

Популярне

Схожі статті

Чужі локони: хто з українських зірок носить перуки та накладне волосся? Я “ахнула”, як побачила ці фото

Деякі українські зірки виходять на сцену лише у перуці. При цьому, публіка й досі не здогадується, що їхнє волосся не натуральне. Про кого йде мова, читайте далі у матеріалі.

Обручка досі на місці, а сина ще не народила: дружина Дмитра Комарова показала, як змінилася після весілля

Дмитро Комаров незаслужено довго приховував від широкого загалу свою обраницю. А коли ми дізналися, що дружина мандрівника Олександра Кучеренко – красуня й розумниця – були неабияк спантеличені.

Від “осинки” народились “апельсинки”: Фреймут, Камалія й інші зірки, у яких нестандартної зовнішності доньки

Відомі українські артистки не тільки побудували успішну кар'єру, але й виховали чудових дітей. Як сьогодні виглядають доньки популярних зірок і чим займаються?