Спочатку подружилися, а потім полюбилися: чуттєва історія кохання Діми Монатіка з Іришею, яка стала дружиною

Діма Монатік та Ірина Демічева родом з одного міста Луцька. Але познайомилися лише тоді, коли приїхали до Києва. Спочатку стали хорошими друзями, а вже потім дружба переросла у кохання.

Діма Монатік та Ірина Демічева – ровесники. Вони одночасно приїхали з Луцька підкорювати столицю. Подруга Іриші знала Діму, то й запросила обох одночасно на прогулянку.

Потім сиділи в пабі й багато балакали. Відтоді стали хорошими друзями. Вперше Монатік поцілував дівчину під час дня народження. Це було неначе жартома. А те, що все серйозно, стало зрозуміло, коли Дмитро наважився показати знайомій написані власноруч пісні.

Історія кохання Дмитра та Ірини Монатіків

Діма тоді був брейк-дансером і нікому не розповідав, що складає пісні. Не був певен, що вони круті. Та Іриша запевнила – це дуже талановито, й надихнула на подальшу творчість. Ще якийсь час у кожного з них було особисте життя по окремо.

Разом зустрічалися на тусовках, розмовляли, допомагали одне одному обирати подарунки для своїх половинок. Та згодом Монатік втямив, що боїться втратити Ірину, вона йому завжди потрібна поряд.

Історія кохання Дмитра та Ірини Монатіків

Розповісти про свої почуття довго не наважувався, адже грошей тоді заробляти не вмів і не був певен, що потрібен цій розкішній дівчині. Навіть коли вони почали жити разом, Дмитро ще 4 роки поспіль не наважувався зробити коханій пропозицію.

Історія кохання Дмитра та Ірини Монатіків

Освідчився дуже романтично. Поставив столик на даху, неначе це ресторан. Прикрасив усе довкола ліхтариками. Лише тоді поцікавився, чи вийде вона за нього. Побралися 2015 року. Весілля було дуже скромним – удвох повечеряли в гарному закладі.

Історія кохання Дмитра та Ірини Монатіків

Ірина подарувала чоловіку двох синів – Данила й Платона. Допоки хлопчики були маленькими, Монатік приховував їхні обличчя від широкого загалу. Нині брати активно підтримують татуся у всіх його проєктах, ставши публічними, й знімаються у кліпах.

Суперечки між Дмитром та Іриною можуть виникнути через якісь робочі моменти або щодо виховання дітей. Нині подружжя очікує на поповнення в родині, але стать третьої дитини поки тримають у таємниці.

Популярне

Схожі статті

Холодець з будь-якого м’яса вийде ідеально прозорим і смачним: запам’ятайте цей секрет від шеф-кухарів

Смачний, наваристий, з прозорим бульйоном та м'яким м'ясом – саме таким виходить холодець за цим рецептом. Для приготування ідеального холодцю потрібно знати кілька кулінарних секретів.

“Чашечки наполовину пусті”: Тіна Кароль стала зіркою жартів та відреагувала на критику навколо її форм

Відома українська співачка Тіна Кароль відреагувала на насмішливі коментарі, які полилися в її адресу після виступу на одному з концертів. Що стало причиною для "хейту" зірки?

Готую чоловіку на роботу і всім домашнім просто так: картопляні булочки з фаршем – краще, ніж пиріжки

Щоб приготувати вдома булочки з м'ясним фаршем, особливих закупів робити не доведеться. Всі продукти знайдуться у холодильнику. Виходить доволі гарна страва й дуже смачна.