Всього 2 інгредієнти й на столі купа ніжної й гарної смакоти: такого десерту у кондитерській не знайдеш

Якщо хочеться чогось незвичного й солоденького, скористайтеся цим рецептом. Потрібен лише кисломолочний сир та кілька пакетиків желе. Решта – справа вправних рук господині.

Вам знадобиться:

  • 600 г кисломолочного сиру;
  • 3 різноколірних упаковки желе (по 80 г);
  • 600 мл води.
Десерт із 2 інгредієнтів без випікання

Щоб приготувати цей ідеальний десерт, пересипте кожну упаковку желе в окрему мисочку. Кожну суху суміш залийте неповною склянкою гарячої води. Розмішайте й дайте желатину набрякнути й розчинитися. Залиште на 20 хвилин, щоб вода повністю прохолонула.

Десерт із 2 інгредієнтів без випікання

Кисломолочний сир можете брати хоч домашній, хоч магазинний 5-9% жирності. Бажано, щоб він не був занадто сухим. Додайте в мисочку з желе ківі третину сиру. Зануреним блендером перебивайте масу 2-3 хвилини, щоб не залишилося зерняток сиру.

Десерт із 2 інгредієнтів без випікання

Перекладіть у форму розміром 24х17 см з бортиками 7 см. Розрівняйте верх і відправте до холодильника на пів години, щоб желе застигнуло. Далі процедуру зі збиванням сиру з желе проведіть із малиновим желе.

Коли масу буде достатньо збито, перелийте у форму зверху зеленого шару й знову поверніть до холодильника, щоб застигло. Якщо немає змоги чекати пів години, можете поставити контейнер до морозилки. Тоді желе застигне десь за 15 хвилин.

Десерт із 2 інгредієнтів без випікання

Тепер дійшла черга до ананасового желе. Змішайте його з сиром і перебийте зануреним блендером. Вилийте зверху третім шаром і зачекайте 2 години, допоки желе повністю застигне в холодильнику.

Можете порізати десерт на порції прямо у формі. Або ж викладіть частування на блюдо. Щоб желейне диво легко діставалося, занурте форму в окріп на 1-2 хвилини. Потім прикладіть таріль і переверніть.

Популярне

Схожі статті

Холодець з будь-якого м’яса вийде ідеально прозорим і смачним: запам’ятайте цей секрет від шеф-кухарів

Смачний, наваристий, з прозорим бульйоном та м'яким м'ясом – саме таким виходить холодець за цим рецептом. Для приготування ідеального холодцю потрібно знати кілька кулінарних секретів.

“Чашечки наполовину пусті”: Тіна Кароль стала зіркою жартів та відреагувала на критику навколо її форм

Відома українська співачка Тіна Кароль відреагувала на насмішливі коментарі, які полилися в її адресу після виступу на одному з концертів. Що стало причиною для "хейту" зірки?

Готую чоловіку на роботу і всім домашнім просто так: картопляні булочки з фаршем – краще, ніж пиріжки

Щоб приготувати вдома булочки з м'ясним фаршем, особливих закупів робити не доведеться. Всі продукти знайдуться у холодильнику. Виходить доволі гарна страва й дуже смачна.