Їхніх обраниць ми ніколи не бачили, хоча вони є: Пономарьов, Коляденко-молодший, Суханов не показують дружин

Деякі знамениті чоловіки позиціюють себе як самотні вовки, хоча насправді мають свої половинки, з якими живуть у мирі й злагоді не один рік. От тільки облич цих щасливиць ми ніколи не бачили.

Олександр Пономарьов

Після невдалого шлюбу з Вікусею співак зарікся виставляти свої стосунки на загал. Уже багато років поспіль не порушує своєї обіцянки. Ми нічого не знаємо про третю дружину 51-річного Сашка і взагалі довгий час навіть не підозрювали, чи вона у нього взагалі є.

Олександр Пономарьов не показує на загал свою дружину

Та коли влітку спалахнув скандал із первістком Марії Яремчук, батьком сина якої назвали Пономарьова, зірка виступила зі спростуванням, наголосивши, що їй незручно перед дружиною Олександра. Сам же народний артист не поспішає показувати обраницю, навіть імені її не називає.

Філ Коляденко

Син епатажного Діми Коляденка, який активно розкручується в українському шоубізі, після гучних романів із Раміною Есхакзай та Таяною, довгий час мовчав про наступні стосунки. Лише батько якось прохопився, що у Пилипа є кохана, але жодних подробиць не озвучував.

Філ Коляденко не показує на загал свою дружину

Урешті заговорив сам співак, сповістивши, що одружився ще 3 роки тому з перукаркою, яка обслуговує зіркових клієнтів. От тільки імені обраниці не назвав і не показав, як вона виглядає.

Олексій Суханов

Телеведучий був одружений ще в далекому московському житті. Але все – і дружина, і квартира – залишилися у рф. Його колишня давно вийшла заміж за іншого та народила дитину. А от про особисте життя самого Олексія ми практично нічого не знаємо.

Олексій Суханов не показує на загал свою дружину

Інколи новоспечений громадянин України натякає на стосунки, але ніякої конкретики на широкий загал не дає. Каже, що друга половинка не готова до публічності. Якось папараці застукали парочку біля консерваторії. Схоже, розмова між ними була доволі напруженою. Та обличчя супутниці Суханова на фото, зробленому здалеку, роздивитися неможливо.

Популярне

Схожі статті

“У мене в голові не вкладається”. Світоліна зізналася Притулі, що її вразило після повернення до України

Відома українська спортсменка Еліна Світоліна розповіла про ситуацію, з якою зіткнулась після повернення в Україну. Зірка була неприємно здивована.

У неї немає колишнього – є тільки нинішній: як виглядає чоловік Руслани, за якого вона вийшла заміж у 1995

Відома українська співачка Руслана Лижичко ще з 1995 року одружена з одним чоловіком. Хто цей загадковий красень, якому співачка тримає вірність майже 30 років

Туфля коханки чи дружини? Потап поставив себе у ніякове положення фото з готелю, сам того не підозрюючи

Репер Потап показав відео з іспанського готелю, на якому прихильники помітили компромат. Схоже, чоловік Насті Каменських відпочивав у розкішному номері готелі з іншою жінкою.