Без макіяжу, зачіски і в халаті: Наталія Могилевська показала, як виглядає зранку – роки дають своє (Фото)

49-річна Наталія Могилевська, яка зазвичай з'являється на публіці з яскравим макіяжем і красивою укладкою, показала, якою її щодня вдома бачать її чоловік та діти.

Наталія Могилевська із тих артистів, які не показують своїм прихильникам зайвого. Співачка не розкриває подробиці свого особистого життя і досі не показує на публіку свого чоловіка та прийомних дітей. Також артистка завжди з’являється на людях лише з професійно зробленим макіяжем та зачіскою.

Та нещодавно Могилевська здивувала своїх прихильників, опублікувавши домашнє відео у своєму Інстаграм-блозі. Артистка зняла себе зранку без макіяжу, зачіски та у домашньому халаті. Наталія була на кухні, де, ймовірно збиралася готувати сніданок для найрідніших. Співачка приміряла смішний обруч, на якому була фігурка миші з мультику “Рататуй”. Наталія повідомила, що таким чином вирішила зробити дітям сюрприз і запитала у підписників, чи подобається їм такий аксесуар.

Наталія Могилевська показала, як виглядає зранку без макіяжу і зачіски
Наталія Могилевська показала, як виглядає зранку без макіяжу і зачіски

Варто відзначити, що у свої 49 років співачка виглядає гарно та доглянуто. Звісно, на її шкірі помітні вікові зміни, та це є природним. Могилевська ніколи не робила пластичних операцій та  косметологічних маніпуляцій для омолодження.

Нагадаємо, Наталія Могилевська вже понад 2-х років знаходиться у стосунках з таємничим чоловіком на ім’я Валентин. Артистка зізнається, що її обранець не бажає бути публічним, саме тому вона не публікує з ним спільних фото і не з’являється з Валентином на світських заходах. При цьому Могилевська не приховує, що її обранець старший за неї і являється бізнесменом.

Наталія Могилевська з чоловіком та дітьми

Саме з цим чоловіком співачка наважилася стати мамою і вдочерила двох дівчаток: Софію та Мішель. Зараз старшій донечці 12 років, а молодшій – 4. Могилевська зізнається, що саме зараз вона почуває себе щасливою, адже отримала все, про що мріяла багато років.

Популярне

Схожі статті

Дружина “багатоженця” Остапчука зізналася, що намагалася від нього “відмазатися”: так вже 2 роки і живуть

Відомий український шоумен Володимир Остапчук міг би і не одружитись із Катериною Полтавською. Як виявилось, вона не хотіла йти на друге побачення з ним.

Жінка вамп: 40-річна дружина Дмитра Гордона в яскраво-червоній сукні показала ніжку через звабливий виріз

З нагоди 40-річчя Олеся Бацман вирішила приміряти кілька модних суконь. Червона з корсетом настільки припала до вподоби, що дружина Дмитра Гордона влаштувала цілу фотосесію.

Цю вечерю люблять навіть діти. Моя фірмова гаряча страва, яку я готую регулярно – м’ясо у горщиках

Тушковане соковите м'ясо у горщиках з картоплею та грибами під сирною скоринкою – це справжня смакота. Така страва сподобається абсолютно всім.