Молодий і гарячий: Леся Нікітюк вперше показала свого бойфренда у власній квартирі – “Увірвався у моє життя”

36-річна леся Нікітюк вперше за багато років не приховує, що знаходиться у стосунках. Телеведуча навіть наважилася показати свого бойфренда на багатомільйонну аудиторію.

Одна з найвідоміших українських телеведучих Леся Нікітюк багато років поспіль позиціонувала себе як холостячка. Дівчина хоч і здається дуже відкритою та щирою у спілкуванні з прихильниками, та своє особисте життя вона завжди тримала у секреті.

Та останнім часом Нікітюк все частіше публікує фото з таємничим чоловіком – своїм бойфрендом. Так, Леся публікувала фото у ліфті, де можна було розгледіти, що її обіймає чоловіча рука, а також фото з квітами, де таком на її нозі можна було побачити чоловічу руку.

Леся Нікітюк вперше показала свого бойфренда у власній квартирі

А на днях Нікітюк у своїх Інстаграм-сторіс опублікувала дещо пікантніше фото. На фото можна розгледіти чоловіка в одній лише білизні, який стоїть біля відкритого холодильника. На фото не видно обличчя чоловіка, та видно, що він молодий, спортивний та має багато татуювань на тілі.

Леся Нікітюк вперше показала свого бойфренда у власній квартирі
Леся Нікітюк вперше показала свого бойфренда у власній квартирі

Хтось увірвався у моє життя і мій холодильник

, – підписала знімок Леся, додавши рожеве сердечко.

Варто відзначити, що у житті Лесі Нікітюк були лише одні серйозні стосунки. Близько 8 років тому телеведуча збиралася вийти заміж за київського бізнесмена, якого також приховувала від публіки. Та до весілля так і не дійшло, закохані розійшлися.

Нікітюк не приховує, що у її житті є багато чоловіків, та всі ці стосунки не серйозні. Леся зізнається, що їй важко знайти чоловіка, з яким вона дійсно хотіла б будувати сім’ю. Дівчина має багато запитів до майбутнього обранця і досить складний характер. Та, схоже, на цей раз телеведуча дійсно закохалася і готова на серйозні відносини.

Варто відзначити, що Нікітюк ніколи не приховувала той факт, що мріє про класичну сім’ю та мріє стати мамою.

Популярне

Схожі статті

“У мене в голові не вкладається”. Світоліна зізналася Притулі, що її вразило після повернення до України

Відома українська спортсменка Еліна Світоліна розповіла про ситуацію, з якою зіткнулась після повернення в Україну. Зірка була неприємно здивована.

Їхніх обраниць ми ніколи не бачили, хоча вони є: Пономарьов, Коляденко-молодший, Суханов не показують дружин

Деякі знамениті чоловіки позиціюють себе як самотні вовки, хоча насправді мають свої половинки, з якими живуть у мирі й злагоді не один рік. От тільки облич цих щасливиць ми ніколи не бачили.

У неї немає колишнього – є тільки нинішній: як виглядає чоловік Руслани, за якого вона вийшла заміж у 1995

Відома українська співачка Руслана Лижичко ще з 1995 року одружена з одним чоловіком. Хто цей загадковий красень, якому співачка тримає вірність майже 30 років