“Ніжна моя”: Сергій Жадан звернувся до Христини Соловій вперше після розриву, бо вона йому зрадила

За перипетіями роману Сергія Жадана з Христиною Соловій свого часу українці спостерігали, затамувавши подих. Та навіть після розставання знаменитості продовжують інтригувати публіку.

Після того як Христина Соловій зізналася в інтерв’ю, що роман із Сергієм Жаданом таки був, а вона його зрадила з іншим, письменник і музикант мав би зненавидіти колишню й навіть імені її не згадувати.

Але відомий чоловік виявився вище цього. Нещодавно показав, що їдучи в автівці, слухає пісня Христини. А тепер узагалі назвав Соловій “ніжна моя”. Це неабияк потішило й здивувало фанів обох зірок.

Сергій Жадан назвав Христину Соловій ніжною моєю

Жадан полюбляє відстежувати публікації про себе й викладати в мережу заголовки, які видалися найбільш зашкварними. Ось і цього разу письменник показав, що на думку якогось медіа, позбувся трудового рабства. Сергій поцікавився у підписників:

“А у вас що цікавого?”

Несподівано серед чималої аудиторії коментаторів вигулькнула й Христина Соловій, відзначивши:

“Пахне новими віршами”.

На що відомий серцеїд зауважив:

“Світ не змінюється, ніжна моя”.

Сергій Жадан назвав Христину Соловій ніжною моєю

Звісно, подібні слова не змогли не збурити мережу. Коментатори стали висловлювати припущення, що Серій з Христиною помирилися й знову разом, тож почали бажати щастя. Жадан не залишився осторонь дискусії та написав:

“Після трудового рабства це не важко”.

Знайшлися й такі, що вирішили попередити лідера гурту “Жадан і Собаки” не наступати на одні й ті ж граблі. Тут Сергій теж знайшов, що відповісти:

“Послухайте, я щойно з трудового рабства!”

З цієї відкритої дискусії можна зробити висновок – цікаво читати не лише книжки Сергія Жадана, але і його словесні баталії в соцмережах. Не пропускайте! А ще відразу спадають на думку слова поета:

“Її ніхто не звав, вона сама сюди прийшла”.

Популярне

Схожі статті

Цю вечерю люблять навіть діти. Моя фірмова гаряча страва, яку я готую регулярно – м’ясо у горщиках

Тушковане соковите м'ясо у горщиках з картоплею та грибами під сирною скоринкою – це справжня смакота. Така страва сподобається абсолютно всім.

Після розлучення з п’ятим чоловіком Ірина Білик повернулася до колишнього: не Дікусар і не Нікітін (Фото)

54-річна Ірина Білик виходила заміж 5 разів. Після розставання з п'ятим чоловіком, співачка вирішила повернутися до одного з колишніх, який її весь цей час чекав.

Без макіяжу, зачіски і в халаті: Наталія Могилевська показала, як виглядає зранку – роки дають своє (Фото)

49-річна Наталія Могилевська, яка зазвичай з'являється на публіці з яскравим макіяжем і красивою укладкою, показала, якою її щодня вдома бачать її чоловік та діти.