Туфля коханки чи дружини? Потап поставив себе у ніякове положення фото з готелю, сам того не підозрюючи

Репер Потап показав відео з іспанського готелю, на якому прихильники помітили компромат. Схоже, чоловік Насті Каменських відпочивав у розкішному номері готелі з іншою жінкою.

Про те, що у стосунках Потапа і Насті Каменських криза говорять давно. На це вказує і той факт, що останні 2 роки подружжя не публікують спільних фото, не з’являються разом на світських заходах та не згадують один про одного в інтерв’ю. При цьому, своє розлучення подружжя наразі не підтверджують.

Також подейкують, що у Потапа вже давно є коханка. А нещодавно і сам репер “попався”, опублікувавши відео в Інстаграм-сторіс.

Так, зараз репер знаходиться в іспанському місті Барселона. Чоловік опублікував відео з номеру готеля. На великому ліжку був піднос з їжею. Також на ліжку були дві коробки з піцою. Та цікавим елементом на тому самому ліжку були жіночі туфлі на підборах. Очевидно, що Потап у номері був не сам, та і їжі там було не на одну людину.

 Потапа запідозрили у зраді Насті Каменських за кордоном з іншою жінкою
Потапа запідозрили у зраді Насті Каменських за кордоном з іншою жінкою

Стверджувати, що в номері з Потапом була коханка, а не Настя Каменських, неможна, адже місце перебування співачки наразі невідоме. Втім, Потап і Каменських вже давно не живуть разом, тому ймовірність того, що у Барселону вони приїхали удвох не така вже і висока.

Варто додати, що коханкою Потапа вже давно називають дизайнерку Анну Андрійчук. Це та сама колишня дружина репера Позитива та колишня найкраща подруга Насті Каменських. Близько двох років назад подруги розсварилися і відписалися одна від одної у соціальних мережах. Причина сварки наразі невідома. Крім того, відомо, що Потап знаходиться у натягнутих стосунках зі своїм колишнім другом та колегою Позитивом, який являється колишнім чоловіком Андрійчук.

Якщо проаналізувати соціальні Мережі Анни Андрійчук, то можна відмітити, що вона зараз також знаходиться за кордоном. Так, 27 вересня дівчина опублікувала фото, на якому вона позує на балконі готелю з видом на гори. Потап і Андрійчук публікують фото з одного і того ж міста

Потап і Андрійчук публікують фото з одного і того ж містаДуже схожа місцевість і на тих відео, що публікує Потап. На відео Потапа можна розгледіти ті ж самі гори.

 

Популярне

Схожі статті

“У мене в голові не вкладається”. Світоліна зізналася Притулі, що її вразило після повернення до України

Відома українська спортсменка Еліна Світоліна розповіла про ситуацію, з якою зіткнулась після повернення в Україну. Зірка була неприємно здивована.

Їхніх обраниць ми ніколи не бачили, хоча вони є: Пономарьов, Коляденко-молодший, Суханов не показують дружин

Деякі знамениті чоловіки позиціюють себе як самотні вовки, хоча насправді мають свої половинки, з якими живуть у мирі й злагоді не один рік. От тільки облич цих щасливиць ми ніколи не бачили.

У неї немає колишнього – є тільки нинішній: як виглядає чоловік Руслани, за якого вона вийшла заміж у 1995

Відома українська співачка Руслана Лижичко ще з 1995 року одружена з одним чоловіком. Хто цей загадковий красень, якому співачка тримає вірність майже 30 років