Дружина “багатоженця” Остапчука зізналася, що намагалася від нього “відмазатися”: так вже 2 роки і живуть

Відомий український шоумен Володимир Остапчук міг би і не одружитись із Катериною Полтавською. Як виявилось, вона не хотіла йти на друге побачення з ним.

Володимир Остапчук і Катерина Полтавська – відома в українському шоубізнесі пара. Знаменитості здобули неоднозначну славу завдяки своїм стосункам, адже протягом довгого часу вони їх приховували. Як виявилось, хоча знаменитості давно розповіли про те, що вони разом, закохані і досі тримають у секреті подробиці початку свого роману. Катя Полтавська не так давно пригадала одну важливу деталь.

Полтавська про побачення з Остапчуком

Третя дружина українського шоумена чесно зізналась – вона не хотіла йти на побачення зі своїм майбутнім чоловіком. Раніше зірка вже розповідала про те, що не мала особливого бажання знайомитись із зіркою, адже вважала його занадто “наглим”. Навіть після першого побачення з Володимиром Остапчуком Катерина Полтавська почала думати про те, як “відмазатись” від майбутніх зустрічей.

Катерина Полтавська зізналась, що не хотіла йти на друге побачення зі своїм чоловіком Остапчуком
Катерина Полтавська зізналась, що не хотіла йти на друге побачення зі своїм чоловіком Остапчуком

Про цю не особливо романтичну історію Катерина Полтавська пригадала з нагоди річниці стосунків зі своїм коханим. Не так давно знаменитості відзначили 2 роки разом, але вони могли й не стати парою, якби не наполегливість Володимира Остапчука. Зіркова блогерка пригадала, що чоловік зателефонував їй після першої зустрічі, а в неї було всього декілька секунд, аби вигадати причину не йти з кавалером на друге побачення.

Катерина Полтавська зізналась, що не хотіла йти на друге побачення зі своїм чоловіком Остапчуком
Катерина Полтавська зізналась, що не хотіла йти на друге побачення зі своїм чоловіком Остапчуком

Тоді Катерина Полтавська не вигадала нічого краще, ніж відповісти на пропозицію випити зранку каву, що вона не п’є такий напій до обіду. Спершу Остапчук погодився та відступив, але згодом, коли вони таки почали зустрічатись, зізнався – дівчина йому здалась дуже дивною. Катя Полтавська пожартувала, що з фантазією в неї проблеми, але подякувала долі, що таки має можливість будувати стосунки з Володимиром Остапчуком.

Популярне

Схожі статті

“У мене в голові не вкладається”. Світоліна зізналася Притулі, що її вразило після повернення до України

Відома українська спортсменка Еліна Світоліна розповіла про ситуацію, з якою зіткнулась після повернення в Україну. Зірка була неприємно здивована.

Їхніх обраниць ми ніколи не бачили, хоча вони є: Пономарьов, Коляденко-молодший, Суханов не показують дружин

Деякі знамениті чоловіки позиціюють себе як самотні вовки, хоча насправді мають свої половинки, з якими живуть у мирі й злагоді не один рік. От тільки облич цих щасливиць ми ніколи не бачили.

У неї немає колишнього – є тільки нинішній: як виглядає чоловік Руслани, за якого вона вийшла заміж у 1995

Відома українська співачка Руслана Лижичко ще з 1995 року одружена з одним чоловіком. Хто цей загадковий красень, якому співачка тримає вірність майже 30 років