Хто чоловік бек-вокалістки Олега Винника Таюне: як виглядає, чим займається, чи є у них діти і скільки. ФОТО

Це було таємницею під сімома печатками, але вже стало відомо, як насправді виглядає чоловік бек-вокалістки Олега Винника, Таїсії Сватко. З ким та коли одружилася Таюне та чому тримала це у секреті?

Таюне, справжнє ім’я якої — Таїсія Сватко, довгий час залишалася загадковою фігурою українського шоу-бізнесу. Попри величезну популярність її колеги Олега Винника, шанувальники мало знали про його бек-вокалістку, яка супроводжувала його на концертах.

Така таємничість породжувала масу чуток і здогадок: шанувальники роками підозрювали, що між Таюне й Винником є романтичний зв’язок. Але артисти довго утримувалися від коментарів, залишаючи інтригу. Вони не спростовували й не підтверджували романтичні домисли, підтримуючи у фанатів відчуття захопливої невідомості.

Таюне показала, як виглядає її реальний чоловік
Таюне показала, як виглядає її реальний чоловік

Лише в одному з останніх інтерв’ю Олег Винник підтвердив, що його дружину звати Таїсія, і, як пізніше стало відомо, вона — саме та загадкова бек-вокалістка Таюне. Пара познайомилася ще під час студентських років, коли навчалися разом у Канівському училищі культури, а знайомі подружжя розповідають, що одружилися вони також ще тоді, коли були дуже молоді. Проте на сцені вони залишаються професійними партнерами: на публіці їх не бачать разом поза концертами, що тривалий час підтримувало інтерес та породжувало нові здогади.

Бек-вокалістка Олега Винника Таюне показала свого чоловіка
Бек-вокалістка Олега Винника Таюне показала свого чоловіка

Шанувальники Винника часто припускали, що Таюне є його музою, джерелом натхнення для багатьох хітів. У своїй творчості артист часто звертається до тем кохання, розлуки та романтичних переживань, що тільки посилює цю теорію. І хоча Винник рідко говорить про своє особисте життя, одного разу він підтвердив, що він має сина, який зараз проживає у Німеччині. Скоріш за все, мамою хлопця є саме Таюне.

Допитливі шанувальники з’ясували, що сина артиста, ймовірно, звати Юліан. Хлопець не пішов по стопах батька і не пов’язав своє життя з музикою, натомість обрав спорт — професійне плавання.

Син Олега Винника, який проживає у Німеччині
Син Олега Винника, який проживає у Німеччині

Популярне

Схожі статті

“У мене в голові не вкладається”. Світоліна зізналася Притулі, що її вразило після повернення до України

Відома українська спортсменка Еліна Світоліна розповіла про ситуацію, з якою зіткнулась після повернення в Україну. Зірка була неприємно здивована.

Їхніх обраниць ми ніколи не бачили, хоча вони є: Пономарьов, Коляденко-молодший, Суханов не показують дружин

Деякі знамениті чоловіки позиціюють себе як самотні вовки, хоча насправді мають свої половинки, з якими живуть у мирі й злагоді не один рік. От тільки облич цих щасливиць ми ніколи не бачили.

У неї немає колишнього – є тільки нинішній: як виглядає чоловік Руслани, за якого вона вийшла заміж у 1995

Відома українська співачка Руслана Лижичко ще з 1995 року одружена з одним чоловіком. Хто цей загадковий красень, якому співачка тримає вірність майже 30 років