“Я був Наталчиним гримером”: Олексій Залевський розповів про скандали та дружбу з Наталією Могилевською

Історія стосунків з Наталією Могилевською, про яку розповів в інтерв'ю Олексій Залевський — це нагадування про те, що у світі слави та зіркових інтриг немає нічого постійного.

Український режисер, сценарист, продюсер, дизайнер і художник Олексій Залевський — людина, яка знає про шоу-бізнес усе і навіть більше. Проте в його професійному житті було не лише творче натхнення, але й гучні скандали, про які він розповів у інтерв’ю для “Слава+”.

Скандал на початку знайомства

Залевський не приховує, що у шоу-бізнесі дружба — рідкісне явище, і наводить приклад своїх стосунків із Могилевською, які почалися зі скандалу. На той час Наталія щойно здобула перемогу на престижному конкурсі “Слов’янський базар” і відчувала себе справжньою, як висловився Олексій, “примою-королевою”. Олексій працював її гримером, і їх перші зустрічі були сповнені конфліктів.

“Для знімання на обкладинку журналу о п’ятій ранку я став фарбувати їй очі. Наталія вередувала через макіяж: їй усе не подобалося — або не так, або не модно, або неактуально”, — згадує Залевський.

Правда, за якийсь час, як виявилося, співачка визнала його правоту. “Вона сказала: “А ти тоді мав рацію!” — розповідає він із посмішкою.

Дружба на “Шансі”

Пізніше їхні шляхи знову перетнулися під час роботи у популярному шоу “Шанс”. Саме тут Залевський мав можливість показати всю свою креативність та нестандартний підхід до роботи. Як часто стається, колеги потоваришували.

“Ми стали друзями, ходили один до одного в гості, разом святкували Новий рік та інші події”, — розповідає Олексій про ті теплі часи.

Їхня дружба, принаймні йому, здавалася справжньою.

Олексій Залевський та Наталія Могилевська. Скриншот фото з Мережі

Проте шоу-бізнес має свої непередбачувані повороти. Залевський зізнався, що їхнє спілкування припинилося в одну мить. “Вона просто вимкнула спілкування і відтоді навіть жодного разу не подзвонила”, — ділиться він. Виявилося, що раптовий розрив був для нього сюрпризом, але не став трагедією.

Залевський із мудрістю підсумовує цю ситуацію: “Я прийняв для себе принцип: якщо люди мною не цікавляться, то чому я повинен думати про них?”

Популярне

Схожі статті

“Схожа?”: 48-річна Марічка Падалко показала, як виглядала 20 років тому — Соболєва та дітей ще не було

Марічка Падалко — нині одна з найвідоміших телеведучих України опублікувала своє архівне фото 20-річної давнини, коли її ім'я ще тільки починало набирати обертів у медіапросторі. 

Недарма “чорнобривці посіяла мати”. Ви не повірите: розкішне “ігристе” готую з улюблених квітів свого садка

Це дуже оригінальний спосіб використання чорнобривців, які ви вирощуєте та збираєте у власному садку. Спробуйте приготувати цей напій і здивуйте ним своїх рідних чи друзів.

Я так просто ще нічого не пекла: не пиріжки й не піца, але із зеленню та ковбаскою. Не випічка, а мрія!

Ніякого складного замішування, довгого випікання чи важких інгредієнтів — все елементарно просто. Отже, ця випічка сподобається всім, хто полюбляє страви з хрусткою скоринкою та ароматними начинками!