facebook

“На нічному небі”: Святослав Вакарчук розсекретив ім’я співака, якого вважає гідним стати своєю заміною

Святослав Вакарчук – людина дуже вибаглива як до себе, так і до оточення. Та, схоже, знайшовся молодий виконавець, який нагадав лідеру гурту "ОЕ" себе замолоду. Хто цей таємничий фаворит?

Святослав Вакарчук настільки надихнувся талантом молодого, але дуже амбітного виконавця YAKTAK, що навіть запропонував Ярославу співпрацю. У ході спільної роботи двох музикантів на світ з’явилася чудова синергія.

Композиція “На нічному небі” складається з двох хітів – “На небі”, який виконує “Океан Ельзи”, та “Уночі” з репертуару YAKTAK. Кліп на цей трек старший і молодший артисти записали на даху багатоповерхівки.

Святослав Вакарчук обрав собі в наступники YAKTAK

Навіть незрозуміло, як опинилися там під час комендантської години, коли вже зовсім сутеніло. Відео вийшло доволі атмосферним. Тож це не просто дует, а два в одному. Ярослав Карпук був у захваті від подібної спільної творчості.

Святослав Вакарчук обрав собі в наступники YAKTAK

Попвиконавець, якому не минуло ще й 20 років, розповів, що колись із хлопцями грали хіти “Океану Ельзи” під гітару. А він уявляв, як колись заспіває разом із Вакарчуком. І ось ця мрія збулася. Спочатку перетнулися зі Святославом на Atlas Weekend, де заспівали разом:

“Сказати, що я був у шоці – це не сказати нічого”.

А потім вирішили продовжити спільні виступи, поєднавши пісні з репертуарів обох артистів:

“Нехай цей трек зігріває вас у холодні дні”.

Святослав Вакарчук обрав собі в наступники YAKTAK

Прихильники обох музикантів назвали подібний несподіваний досвід “крутим”, “класним”, “неперевершеним”. Знайшлося небагато таких, кому дует не припав до вподоби. Переважна більшість відзначила:

“Це так класно, коли різні покоління артистів респектують один одному”.

“Це, на мою думку, найкраща співпраця в нашій країні, за всі часи”.

Вакарчук, надихнувшись досвідом із молодим співаком, запросив його на виступи “Океану Ельзи”, яких у Палаці спорту зафрахтовано аж 5 підряд, що є безумовним рекордом.

Популярне

Схожі статті

Хто чоловік акторки “Дизель шоу” Яни Глущенко: як виглядає, чим займається, скільки вони разом – Фото

Ми звикли бачити акторку "Дизель шоу" поряд із Яною Глущенко Євгена Сморигіна чи Олександра Бережка. Натомість заміж знаменитість вийшла за зовсім іншого учасника проєкту.

Весь в татуюваннях, на 9 років молодший: Леся Нікітюк розкрила імʼя обличчя обранця, якого тримала у секреті

Популярна телеведуча Леся Нікітюк заінтригувала публікою появою чоловіка в своєму житті. Хто цей загадковий кавалер, який зміг підкорити серце найвідомішої блондинки?

“Марічка та “істеричка” добре римуються”: Марічка Падалко вперше розповіла, як била вдома посуд від ревнощів

Українська телеведуча Марічка Падалко нещодавно дала відверте інтерв'ю журналістці Аліні Доротюк, де поділилася своїми особистими переживаннями стосовно стосунків з чоловіком.