facebook

Не відмовляюся від картоплі на сніданок: готую бульбу за спеціальним рецептом усього за 15 хвилин – хрумкота

Любителі хрумкої картопельки можуть вживати улюблену страву навіть на сніданок. Є спосіб приготувати овоч усього за 15 хвилин. Тож діставайте з холодильника картоплю та яйця і нумо готувати!

Вам знадобиться:

  • 4 картоплини;
  • 2 яйця;
  • 4 пера зеленої цибулі;
  • 1 ст.лож. олії;
  • 1 дрібка солі;
  • 1 дрібка чорного меленого перцю.
Хрумка картопелька за 15 хвилин на сніданок

Щоб приготувати хрумку картоплю за 15 хвилин, почистьте та вимийте бульби. Натріть їх на тертушці з великими отворами. Відтисніть рідину, яка виділиться в процесі натирання. Посоліть і поперчіть. Перемішайте.

Хрумка картопелька за 15 хвилин на сніданок

Пательню 26 см у діаметрі поставте на вогонь. Влийте олію. Коли розігріється, викладіть картоплю, щоб смажилася на середньому вогні. Тим часом вимийте, просушіть і подрібніть зелену цибулю.

Вбийте у мисочку яйця. Посоліть, поперчіть і збийте виделкою до однорідності. Вилийте яйця поверх картоплі. Рівномірно розподіліть лопаткою. Зверху притрусіть зеленою цибулею. Накрийте кришкою.

Хрумка картопелька за 15 хвилин на сніданок

Смажте близько 10 хвилин з моменту як виклали картоплю на сковорідку. Переверніть наш великий дерун на інший бік. Смажте ще 5 хвилин. Якщо бажаєте отримати хрумку картопельку, то кришкою більше не накривайте. Стежте, щоб не підгоріло.

Хрумка картопелька за 15 хвилин на сніданок

Готовий картопляний корж перекладіть на тарілку, розділіть на порції та подавайте до столу. Вийде ситно й дуже смачно, тож обов’язково приготуйте на сніданок. Домашнім обов’язково сподобається.

Як бачите, цей рецепт набагато простіший, аніж якщо готувати окремі деруни. Не потрібно буде стояти над пательнею, викладати кожен окремо, а потім перевертати. Тож краще перейдіть на нову методику. Впораєтеся всього за 15 хвилин.

Популярне

Схожі статті

“Настя кинула, тепер бомжує”: чоловік
 Каменських Потап за кордоном скупався в копійках і 1 тисячі гривень

Чоловік Насті Каменських Потап опублікував жартівливе відео, де він купається в грошах. Думка шанувальників розділилася, одні посміялися разом з артистом, інші навпроти - засудили.

Син Назарія Яремчука заявив, що якби його батьки не розлучилися, артист досі був би живий: “Повірте”

Старший син легендарного артиста Назарія Яремчука Дмитро висловився в інтерв'ю про розставання своїх батьків. Чоловік вважає, що якби його батько не пішов до іншої жінки, то міг би бути ще живим.

Цей чоловік миттєво змінив Суперблондинку: Оля Полякова заспівала так, як ще ніколи не співала (Відео)

Оля Полякова вирішила зробити дует із молодим виконавцем. Заспівали разом пісню, написану молодиком. Ох, як же цей співак схожий на Дантеса замолоду! Чим підкорив Королеву ночі?