facebook

“Починаємо обирати наречених”: Лілія Ребрик та Олексій Нагрудний познайомили своїх кількамісячних дітлахів

Лілія Ребрик, ставши втретє мамою, полюбляє показувати найменшу донечку Аделіну в різних життєвих ситуаціях. Тепер дійшла черга до знайомства крихітки з майбутнім нареченим.

Лілія Ребрик вирішила познайомити свою 6-місячну донечку Аделіну з сином Олексія Нагрудного. Євгенко трішки старший за дівчинку – народився у січні, тоді як Дика з’явилася на світ у березні.

Лілія Ребрик з Олексієм Нагрудним збираються стати сватами

Схоже, малеча залишилася вдоволена “спілкуванням”. Тож не виключено, що колись у майбутньому відомі актор та ведуча стануть сватами. Лілія так схарактеризувала знайомство немовлят:

“Починаємо обирати наречених. Пара Євген + Адель співпала”.

У Лілії Ребрик з Андрієм Диким це вже третя дитина. У подружжя весь час народжуються донечки. Коли обирали ім’я для найменшої дівчинки, вирішили скласти його з частинок імен усіх членів родини – Лілії, Андрія, Поліни та Діани. От і вийшла Аделіна.

Олексій Нагрудний з дружиною Світланою та сином Євгенком

Олексій Нагрудний перебуває в четвертому шлюбі. Кастинг-директорка Світлана Горшкова подарувала коханому чоловіку вже другого синочка. Пара виховує 15-річного Олександра.

Багато років подружжя жило цивільним шлюбом, а одружилися лише в 2019 році. Нагрудний, що зіграв у серіалі “Жіночий лікар” Юрія Сердюка, під час других пологів перебував поряд із дружиною, підтримуючи. А на честь народження ще одного нащадка подарував Світлані підвіску з діамантом.

Коли Лілія виклала в Інстаграм відео Адельки з Євгенком, підписники порадили не зациклюватися у пошуках зятя виключно на родині Нагрудного, адже у Гріші Решетніка, приміром, є чимало гарних козаків. Ольга Сумська, переглянувши ролик, не стримувала емоцій:

“Бозє! Подивилась 10 разів!”

Народна артистка висловила пропозицію обов’язково продовжити спілкування між Аделіною та Євгенком у майбутньому.

Популярне

Схожі статті

“Настя кинула, тепер бомжує”: чоловік
 Каменських Потап за кордоном скупався в копійках і 1 тисячі гривень

Чоловік Насті Каменських Потап опублікував жартівливе відео, де він купається в грошах. Думка шанувальників розділилася, одні посміялися разом з артистом, інші навпроти - засудили.

Син Назарія Яремчука заявив, що якби його батьки не розлучилися, артист досі був би живий: “Повірте”

Старший син легендарного артиста Назарія Яремчука Дмитро висловився в інтерв'ю про розставання своїх батьків. Чоловік вважає, що якби його батько не пішов до іншої жінки, то міг би бути ще живим.

Цей чоловік миттєво змінив Суперблондинку: Оля Полякова заспівала так, як ще ніколи не співала (Відео)

Оля Полякова вирішила зробити дует із молодим виконавцем. Заспівали разом пісню, написану молодиком. Ох, як же цей співак схожий на Дантеса замолоду! Чим підкорив Королеву ночі?