facebook

“Це абсолютно дивне відчуття”: де зараз Олексій Тритенко – у театрі не з’являється, а в кіно знімається

Олексія Тритенка ми бачили й у "Папіку 2", й у "Чорному вороні", й у "Крутах". Та найбільше запам'ятався роллю копа в серіалі "Коли ми вдома". Де нині перебуває актор і чим займається?

Ще торік улітку ми бачили Олексія Тритенка у фентезі “Джура Королевич”. Час від часу він відвідує прем’єри та інші світські заходи. Причому вбирається у військову форму. Почувши дорікання, що вбирається у піксель без причини, актор прояснив ситуацію.

Де нині перебуває Олексій Тритенко

Виявляється, Олексій став до лав ЗСУ від початку повномасштабної агресії. Подібне рішення прийняли разом з режисером Ахтемом Сеітаблаєвим, хоча обоє не робили з цієї новини якоїсь сенсації. Вчинили як справжні чоловіки.

Де нині перебуває Олексій Тритенко

Актор вирішив особливо це не афішувати. Та через хейтерів змушений був відкрити всі карти. Тритенко навіть виклав у своєму Інстаграмі наказ, в якому йдеться про його призначення на службу. Оприлюднив своє звання – молодший сержант.

Де нині перебуває Олексій Тритенко

Тож однострій знаменитий чоловік вдягає абсолютно законно. Ще й медаль “За вірну службу” тероборонець має. Яким же чином відомий актор продовжує зніматися? Отримавши відпустку у липні, Олексій не відсиджувався вдома, відпочиваючи, а з’явився на люди. Відвідав Одеський кінофестиваль, який цьогоріч проводили в Києві, сповістивши журналістам:

“Я продовжую нести службу, комендантська рота, командування сил ТрО”.

А ще розповів, що першу відпустку в армії отримав заради знімань у проєкті. Відчуття були незвичними:

“Це абсолютно дивне відчуття. Тому що ти раптово розумієш зранку, що тобі нікуди не потрібно, і тут ти раптом сам собі командир, і це відповідально”.

Хто чекає на захисника вдома, наразі невідомо. Тритенко мовчить про особисте життя. Знаємо лише, що актор був двічі одруженим із колегами. З Анастасією Карпенко (“Лікар Ковальчук”) побралися 2004 року. Розлучилися через 10 років.

Де нині перебуває Олексій Тритенко

Олексій зарікся одружуватися в майбутньому, але не дотримався слова. Через 11 днів зробив пропозицію Зоряні Марченко (“Поки станиця спить”). За кілька років Тритенко втямив, що не кохає обраницю, тому вирішив бути чесним і розлучитися.

Популярне

Схожі статті

“Настя кинула, тепер бомжує”: чоловік
 Каменських Потап за кордоном скупався в копійках і 1 тисячі гривень

Чоловік Насті Каменських Потап опублікував жартівливе відео, де він купається в грошах. Думка шанувальників розділилася, одні посміялися разом з артистом, інші навпроти - засудили.

Син Назарія Яремчука заявив, що якби його батьки не розлучилися, артист досі був би живий: “Повірте”

Старший син легендарного артиста Назарія Яремчука Дмитро висловився в інтерв'ю про розставання своїх батьків. Чоловік вважає, що якби його батько не пішов до іншої жінки, то міг би бути ще живим.

Цей чоловік миттєво змінив Суперблондинку: Оля Полякова заспівала так, як ще ніколи не співала (Відео)

Оля Полякова вирішила зробити дует із молодим виконавцем. Заспівали разом пісню, написану молодиком. Ох, як же цей співак схожий на Дантеса замолоду! Чим підкорив Королеву ночі?