facebook

Невістка зрадниці Оксани Марченко така не одна-єдина: у Катерини Марченко знайшлася сестра-близнючка

Оксана Марченко колись була однією з найпопулярніших ведучих країни, а нині в Україні вона персона нон грата. Зараз вона зі своїм чоловіком, сином, невісткою та онуками перебуває в росії.

Колись Оксана Марченко була улюбленицею публіки: на неї рівнялися та їй наслідували. Втім, часи помінялися. Зараз Марченко зі своїм чоловіком Віктором Медведчуком стали вигнанцями. Живе скандальна родина на території російської федерації. Марченко, Медведчук та їхні дорослі діти відсутні в інфопросторі: не ведуть соціальні мережі та не з’являються на світських заходах.

Єдиною з сім’ї Марченко, хто хоч іноді дає про себе знати – це невістка телеведучої Катерина.

Як виглядає невістка Оксани Марченко

Невістка Оксани Марченко та дружина її сина Катерина показала, який вигляд зараз має
Як виглядає невістка Оксани Марченко

Єдиний син Оксани Марченко від першого шлюбу одружився дуже несподівано. У 2020 році хлопець зіграв весілля з старшою за себе дівчиною на ім’я Катерина. На момент одруження Богдану було всього 23 роки. Виявилося, що молодята не просто так поспішали побратися. На момент весілля Катерина була на 6-му місяці вагітності. Так, вже через кілька місяців після весілля молодята стали батьками, а Оксана Марченко – бабусею. У них народився хлопчик, якого назвали Віктором.

Онук Оксани Марченко
Онук Оксани Марченко

Варто відзначити, що невістка Марченко Катерина зі звичайної сім’ї. До заміжжя дівчина працювала фотографкою і активно вела блог в інстаграмі. Зараз Катерина в декреті – у 2023 році дівчина народила свою другу дитину від сина Марченко. Дівчина хоч і не часто, але інколи публікує у своєму Інстаграм-блозі фото, де, зазвичай, хизується своїм статусом. Так, на знімках Катерини можна побачити дорогі прикраси, брендовий одяг, дорогі букети квітів, автівки та розкішні інтер’єри.

Як виглядає невістка Оксани Марченко

У Катерини є сестра-близнючка Олена. Раніше Олена активно вела свій Інстаграм-блог, та зараз дуже рідко щось публікує. На днях Олена опублікувала фото з сестрою – невісткою Марченко.

Невістка Оксани Марченко показала свою сестру-близнючку
Невістка Оксани Марченко показала свою сестру-близнючку

Цікаво, що сестри настільки схожі, що їх неможливо розрізнити. Дівчата навіть мають однакові стрижки, а їхнє волосся пофарбоване в один колір.

Популярне

Схожі статті

“Настя кинула, тепер бомжує”: чоловік
 Каменських Потап за кордоном скупався в копійках і 1 тисячі гривень

Чоловік Насті Каменських Потап опублікував жартівливе відео, де він купається в грошах. Думка шанувальників розділилася, одні посміялися разом з артистом, інші навпроти - засудили.

Син Назарія Яремчука заявив, що якби його батьки не розлучилися, артист досі був би живий: “Повірте”

Старший син легендарного артиста Назарія Яремчука Дмитро висловився в інтерв'ю про розставання своїх батьків. Чоловік вважає, що якби його батько не пішов до іншої жінки, то міг би бути ще живим.

Цей чоловік миттєво змінив Суперблондинку: Оля Полякова заспівала так, як ще ніколи не співала (Відео)

Оля Полякова вирішила зробити дует із молодим виконавцем. Заспівали разом пісню, написану молодиком. Ох, як же цей співак схожий на Дантеса замолоду! Чим підкорив Королеву ночі?