facebook

Батьки розлучилися, але татки не забули про дітей: як виглядають нащадки Притули, Джеджули, Пономарьова

Іноді життя складається так, що подружжя розлучається. Але про своїх синів татусі не забувають. Продовжують виховувати навіть на відстані. Саме такими батьками є Притула, Джеджула, Пономарьов.

Сергій Притула

З першою дружиною шоумен та волонтер страшенно сварився. Тож коли розлучилися й обоє знайшли інші половинки, син Дмитрик відзначив, що стало жити набагато краще й спокійніше.

Сергій Притула після розлучення не забув про сина

Нині первістку Притули вже 16 років. Він дуже турботливий старший брат для сестричок, які народилися у другому татковому та маминому шлюбі. Підліток потроху дорослішає і стає справжньою татовою копією.

Олександр Пономарьов

Від другого шлюбу з Вікторією у співака є син Сашко. Хлопцю минуло 17 років. На жаль, спілкується батько з нащадком не дуже часто, оскільки той мешкає за кордоном. Але зв’язок всіляко підтримують.

Олександр Пономарьов після розлучення не забув про сина

У серпні Пономарьов-старший відзначав 51 рік. То Олександр-молодший приїхав до Києва, щоб привітати тата особисто. Гучних гулянок не влаштовували під час війни. Але з друзями на дачі посиділи.

Андрій Джеджула

Розставалися шоумен та Санта Дімопулос з великими скандалами й звинуваченнями одне одного в казна-чому. Наріжним каменем стала опіка над первістком. Врешті Даніель залишився жити з мамою. Скандал розгорівся з новою силою, коли на початку повномасштабного вторгнення жінка вивезла сина за кордон, не спитавши дозволу в батька.

Андрій Джеджула після розлучення не забув про сина

Та тепер Андрій об’єднався з 15-річним нащадком, який перебуває у Києві. Санті, схоже, нині не до дитини, адже після розлучення з Ігорем Кучеренком зайнята влаштуванням особистого життя. То й дозволила Даніелю повернутися до татуся.

Популярне

Схожі статті

Наталія Могилевська показала всиновлених дівчат, які стали сенсом її життя: це донечки Мішель та Софія

Відома співачка Наталія Могилевська не так давно пірнула у світ материнства, проте не приховує, що доньки стали для неї сенсом життя. Нещодавно співачка показала, як проводить час з малечею.

Ті самі булочки по 2 гривні! Мʼякі, як пух: ледве випросила рецепт у колишнього пекаря. Готую одразу 20 штук

Магазинні кондитерські вироби не можуть зрівнятися з домашньою випічкою, зробленою з любовʼю. Булочки за цим рецептом виходять ніжні, як пух, а будь-яке чаювання стане маленьким святом.

Закуску з баклажанів “Тещин язик” тепер готую без майонезу, а з новим інгредієнтом: так в рази смачніше

Класична закуска з баклажанів може заграти новими фарбами, якщо змінити лише один інгредієнт у рецепті. Калорій менше, смак яскравіше, а гості засиплють компліментами ваші золоті руки.