facebook

Тіна Кароль вперше відповіла на чутки про роман з молодшим на 9 років бізнесменом-іноземцем: “Мене поженили”

Останнім часом співачку Тіну Кароль все частіше помічають у компанії одного і того ж чоловіка. Артистка вперше відповіла, чи дійсно перебуває у стосунках з молодим бізнесменом.

Тіна Кароль із тих артистів, хто ретельно приховує своє особисте життя. Після смерті чоловіка Євгена Огіра у 2013 році співачка не представити публіці жодного свого бойфренда. Більше того, за словами Тіни, навіть якщо вона вдруге вийде заміж, то ніхто про це не дізнається. Так, прихильникам співачки залишається лише спостерігати, з ким Кароль проводить час і лише здогадуватися, які стосунки вона має з тим, чи іншим чоловіком.

Останнім часом в Мережі подейкують, що Тіна Кароль знаходиться в романтичних стосунках з молодим американським бізнесменом україно-грузинського походження Юрієм Арошидзе. Ций 30-річний красень вже неодноразово був помічений поряд зі співачкою. Їх бачили разом на публічних заходах та на публічних акціях в підтримку військових.

Тіна Кароль та Юрій Арошідзе. Скриншот фото з Мережі

Тіна, яка зазвичай не реагує на плітки про себе, вирішила відповісти на чутки про роман з Юрієм. Так, під час одного зі своїх концертів Тіна звернулася до слухачів і з притаманним для себе гумором сказала, що в “Дії” пропозицію одружитися вона ні від кого не отримувала.

Це все смішно. Особливо останнє – те, з ким мене поженили. Я кажу, що в “Дії” цього не бачила, тому все підробка

, – сказала Тіна.

Що відомо про потенційного бойфренда Тіни Кароль

Юрій Арошидзе молодший за Тіну Кароль на 9 років, наразі йому 30. Чоловік має україно-грузинське походження, та з юних років живе в США. Чоловік являється президентом фонду “Protez Foundation”, який допомагає українським військовим отримати протези.

Варто відзначити, що Тіна Кароль співпрацює з фондом Юрія Арошидзе. Тіна ніколи про це не розповідала в інтерв’ю, але час від часу публікує фото з військовими, які зараз проходять реабілітацію, а також показує, як вона для них виступає.

Популярне

Схожі статті

Весь в татуюваннях, на 9 років молодший: Леся Нікітюк розкрила імʼя обличчя обранця, якого тримала у секреті

Популярна телеведуча Леся Нікітюк заінтригувала публікою появою чоловіка в своєму житті. Хто цей загадковий кавалер, який зміг підкорити серце найвідомішої блондинки?

“Марічка та “істеричка” добре римуються”: Марічка Падалко вперше розповіла, як била вдома посуд від ревнощів

Українська телеведуча Марічка Падалко нещодавно дала відверте інтерв'ю журналістці Аліні Доротюк, де поділилася своїми особистими переживаннями стосовно стосунків з чоловіком.

Ассоль, якій вже 30, розповіла про своє розлучення з чоловіком бізнес-аналітиком: “Дуже боляче”

Співачка Ассоль, яка зараз виступає під псевдонім SWOIIA, вперше розповіла про розставання з чоловіком, з яким 5 років перебувала у шлюбі. За словами співачки, саме вона стала ініціаторкою розриву.