facebook

Весь в татуюваннях, на 9 років молодший: Леся Нікітюк розкрила імʼя обличчя обранця, якого тримала у секреті

Популярна телеведуча Леся Нікітюк заінтригувала публікою появою чоловіка в своєму житті. Хто цей загадковий кавалер, який зміг підкорити серце найвідомішої блондинки?

Особисте життя зірок завжди було і залишається під пильним наглядом шанувальників та медіа. Не стала винятком і відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яку полюбили за її гострий розум, гумор та відвертість на екрані. Проте, за межами телеекранів, Леся майстерно приховує деталі свого життя, залишаючи прихильникам лише можливість здогадуватись про справжню картину подій.

Леся Нікітюк заінтригувала публіку появою таємного кавалера
Леся Нікітюк заінтригувала публіку появою таємного кавалера

Лесі часто приписували таємні романи з колегами і довгий час чутки про стосунки Нікітюк і Сергія Притули, з яким вони разом вели шоу “Хто зверху?”, не вщухали. Глядачам здавалося, що між ними є щось більше, ніж просто робота.

Леся неодноразово з гумором спростовувала ці чутки, запевняючи шанувальників, що між нею і Сергієм лише дружні та професійні стосунки. Проте для медіа це стало приводом для нових обговорень, і кожен їхній спільний вихід на екран або на публічні заходи не міг пройти без згадки про можливий роман.

Сергій Притула та Леся Нікітюк
Сергій Притула та Леся Нікітюк

На початку 2024 року Леся Нікітюк зробила несподіване зізнання: вона знаходиться у «вільних стосунках» і продовжує користуватися додатками для знайомств. Це здивувало багатьох її шанувальників, адже така відвертість була нехарактерною для телеведучої, яка зазвичай уникає обговорень на тему особистого життя.

Але протягом останніх кількох тижнів в соціальних мережах Лесі все частіше з’являються фото з чоловіком, обличчя якого вона ретельно приховує. Підписники лише можуть здогадуватися, хто цей загадковий обранець, що зміг підкорити серце однієї з найпопулярніших ведучих країни.

Леся Нікітюк інтригує публіку появою кавалера
Леся Нікітюк інтригує публіку появою кавалера

Своєю чергою Леся майстерно підігріває інтерес своїх фанатів, публікуючи кадри, на яких її чоловік стоїть спиною до камери або його обличчя приховане. Це дає простір для численних домислів і припущень: чи є цей чоловік знаменитістю, бізнесменом або людиною, далекою від публічності?

Попри старання ведучої приховати обранця, пару сьогодні побачили в Одессі, а таємничого красеня впізнала допитлива публіка. Ним виявився військослужбовець на імʼя Дмитро. Пізніше сама Леся підтвердила здогадки шанувальників та показала світлину з обличчям кавалера.

Леся Нікітюк показала обличчя кавалера
Леся Нікітюк показала обличчя кавалера

Популярне

Схожі статті

Батьки розлучилися, але татки не забули про дітей: як виглядають нащадки Притули, Джеджули, Пономарьова

Іноді життя складається так, що подружжя розлучається. Але про своїх синів татусі не забувають. Продовжують виховувати навіть на відстані. Саме такими батьками є Притула, Джеджула, Пономарьов.

Ті самі булочки по 2 гривні! Мʼякі, як пух: ледве випросила рецепт у колишнього пекаря. Готую одразу 20 штук

Магазинні кондитерські вироби не можуть зрівнятися з домашньою випічкою, зробленою з любовʼю. Булочки за цим рецептом виходять ніжні, як пух, а будь-яке чаювання стане маленьким святом.

Закуску з баклажанів “Тещин язик” тепер готую без майонезу, а з новим інгредієнтом: так в рази смачніше

Класична закуска з баклажанів може заграти новими фарбами, якщо змінити лише один інгредієнт у рецепті. Калорій менше, смак яскравіше, а гості засиплють компліментами ваші золоті руки.