facebook

Цей чоловік миттєво змінив Суперблондинку: Оля Полякова заспівала так, як ще ніколи не співала (Відео)

Оля Полякова вирішила зробити дует із молодим виконавцем. Заспівали разом пісню, написану молодиком. Ох, як же цей співак схожий на Дантеса замолоду! Чим підкорив Королеву ночі?

У пісні молодого виконавця Давида Стеблюка “Ніч” Оля Полякова раптово показала такий потужний вокал, якого ми раніше не бачили ані в “Шльопках”, ані в “Білому наливі”.

Дивовижний дует Олі Полякової з Давидом Стеблюком

Виклавши в Інстаграмі спільний виступ з артистом, Полякова відзначила, що Давид сам написав слова й музику до композиції. Побачити цей та інші колаборації пари можна на Новому каналі у програмі “Неймовірні дуети”. Оля похвалилася:

“Ви все правильно зрозуміли, у мене – найталановитіші підопічні”.

Кучері артиста дуже сильно нагадують Дантесові, а от за силою голосу Стеблюк більше подібний до чоловіка Олени Мозгової Девіда Аксельрода. Тож, як бачимо, молоді й амбітні таланти підпирають і невдовзі можуть узагалі запхнути за пояс сьогоднішніх зірок.

Дивовижний дует Олі Полякової з Давидом Стеблюком

Дівчатам, яким кучері високого красеня запали в душу, радимо заспокоїтися. Давид одружений з молодичкою на ім’я Єва, яка подарувала коханому чоловіку сина Авеля. Професія дружини далека від творчості. Вона займається дитячими брендами одягу.

Дружина й син Давида Стеблюка

Сам же Стеблюк є не лише співаком, але й актором – грав на сцені Рівненського театру ляльок. Співак брав участь у “Голосі країни 8”. Там був підопічним Сергія Бабкіна й теж співав дуетом, але з іншою учасницею та конкуренткою Анастасією Мацуцькою. На жаль, не дійшов навіть до етапу прямих ефірів.

Музикант випустив уже кілька кліпів, займається зборами на ЗСУ, ще й встигає проводити час із маленьким синочком. Разом граються і навіть готують вироби з тіста. А нині Давид втрапив у зіркову команду Олі Полякової на проєкті Нового каналу. Сподіватимемося на подальший успіх цього талановитого виконавця, який так раптово відкрив для нас ще й можливості голосу своєї зіркової тренерки.

Популярне

Схожі статті

Хто чоловік акторки “Дизель шоу” Яни Глущенко: як виглядає, чим займається, скільки вони разом – Фото

Ми звикли бачити акторку "Дизель шоу" поряд із Яною Глущенко Євгена Сморигіна чи Олександра Бережка. Натомість заміж знаменитість вийшла за зовсім іншого учасника проєкту.

Весь в татуюваннях, на 9 років молодший: Леся Нікітюк розкрила імʼя обличчя обранця, якого тримала у секреті

Популярна телеведуча Леся Нікітюк заінтригувала публікою появою чоловіка в своєму житті. Хто цей загадковий кавалер, який зміг підкорити серце найвідомішої блондинки?

“Марічка та “істеричка” добре римуються”: Марічка Падалко вперше розповіла, як била вдома посуд від ревнощів

Українська телеведуча Марічка Падалко нещодавно дала відверте інтерв'ю журналістці Аліні Доротюк, де поділилася своїми особистими переживаннями стосовно стосунків з чоловіком.