facebook

Син Назарія Яремчука заявив, що якби його батьки не розлучилися, артист досі був би живий: “Повірте”

Старший син легендарного артиста Назарія Яремчука Дмитро висловився в інтерв'ю про розставання своїх батьків. Чоловік вважає, що якби його батько не пішов до іншої жінки, то міг би бути ще живим.

Дмитро Яремчук в інтерв’ю для OBOZ.UA. розповів про шлюб своїх батьків. Дмитро – старший син Назарія Яремчука. Коли Назарій розлучався зі своєю першою дружиною Оленою, хлопцю було 13 років.

На думку Дмитра, у його батьків було справжнє кохання. Закохані прожили у шлюбі 15 років, після чого Олена стала ініціаторкою розлучення. Вже через рік Назарій знайшов іншу жінку, яку повів під вінець. За словами Дмитра, його матір жалкувала про рішення  розлучитися.

Це рішення було помилковим. Ба більше, я думаю, що якби мої батьки не розлучилися, тато досі би був з нами

, – заявив Дмитро.

Назарій Яремчук з першою дружиною та синмо Дмитром
Назарій Яремчук з першою дружиною та сином Дмитром

Варто додати, що у другому шлюбі Назарій прожив лише 4 роки. За цей час співак встиг стати татом доньки Марії, яка нині є відомою українською співачкою. У 1995 році Назарій Яремчук помер від онкології. Чоловік боровся за життя і навіть поїхав у Канаду, де йому зробили необхідну операцію. Втім, хвороба була вже на тій стадії, що лікування не допомогло.

Де зараз перша дружина Назарія Яремчука

Після розлучення з Назарієм його перша дружина Олена перехала з Чернівців у Київ, де вийшла заміж і народила ще одну дитину. Зараз жінці 70 років і вона так і живе в Києві. Навіть під час повномасштабного вторгнення Олена відмовилася виїжджати зі столиці і залишилася там проживати.

Цікаво, що Олена – також співачка. В молоді роки вона працювала в гурті “Смерічка”. Та жінка не розвивала музичну кар’єру, адже займалася домом та дітьми, а також підтримувала свого чоловіка.

Зіркою був він (батько). А вона – соратником, завжди підтримувала поряд

, – поділився Дмитро.

Популярне

Схожі статті

Закуску з баклажанів “Тещин язик” тепер готую без майонезу, а з новим інгредієнтом: так в рази смачніше

Класична закуска з баклажанів може заграти новими фарбами, якщо змінити лише один інгредієнт у рецепті. Калорій менше, смак яскравіше, а гості засиплють компліментами ваші золоті руки.

Хто чоловік акторки “Дизель шоу” Яни Глущенко: як виглядає, чим займається, скільки вони разом – Фото

Ми звикли бачити акторку "Дизель шоу" поряд із Яною Глущенко Євгена Сморигіна чи Олександра Бережка. Натомість заміж знаменитість вийшла за зовсім іншого учасника проєкту.

Весь в татуюваннях, на 9 років молодший: Леся Нікітюк розкрила імʼя обличчя обранця, якого тримала у секреті

Популярна телеведуча Леся Нікітюк заінтригувала публікою появою чоловіка в своєму житті. Хто цей загадковий кавалер, який зміг підкорити серце найвідомішої блондинки?