facebook

Бебі-бум в українському шоубізі триває: до Усик, Ребрик, Джамали вирішила долучитися й 51-річна Руслана

Вже ніхто й не сподівався, що 51-річна Руслана Лижичко збирається народжувати. Та з'ясувалося, що такий пунктик у планах переможниці "Євробачення" таки присутній.

Руслана Лижичко завітала на закриту вечірку до Джамали, де співачку перехопила Мирослава Мандзюк і поставила кілька запитань. Любителька енергоощадних технологій приголомшила журналістку зізнанням про очікуване материнство.

51-річна Руслана мріє народити дитину Ксенофонтову

Дружина Олександра Ксенофонтова розповіла, що вони з чоловіком не збираються усиновлювати дитину, оскільки мають намір народити свою, ріднесеньку. І це попри те, що зірка у травні відзначила 51-й день народження. Ось що вона сказала:

“Я дуже вірю у свої сили. Я працюю над цим”.

Руслана відзначила, що має передати власну енергетику саме своїй дитині. Раніше народити в Лижичко не виходило, оскільки мала певні проблеми з жіночим здоров’ям. Нині ситуація теж не дуже сприятлива:

“Нерви, стрес, здоров’я”.

Та знаменитість вірить лікарям, які “чаклують” над її організмом. Тож запевняє:

“Я все зроблю, аби це сталося. Тато, обіцяю!”

Наступного року Руслана й Олександр відзначать перлинне весілля, оскільки мине 30 років із дня їхнього весілля. Напевно, найкращого подарунка для чоловіка, як маленьке немовлятко, годі й шукати.

51-річна Руслана мріє народити дитину Ксенофонтову

Незрозуміло тільки, навіщо так надовго затягувати процес. Медицина нині сягнула такого рівня, що виносити й народити дитинку може молода й дужа сурогатна матір. При цьому всі гени будуть від батьків.

Та, певно, Руслана не звикла відступати перед труднощами й завжди й всюди добивається омріяного своїми силами, тому й сподівається, що врешті станеться диво, й вона завагітніє, а за 9 місяців стане мамою.

Популярне

Схожі статті

“Нова епоха”: після втечі з України та тривалого мовчання Олег Винник анонсував повернення на велику сцену

Були часи, коли Олег Винник був ідолом української естради. Та схоже, що артист має бажання повернути собі свій статус – співак анонсував повернення на велику сцену.

54-річна мама двох дітей Ірина Білик позбулася блонду й замислилася: “Може, в рожевий пофарбуватись?”

Ірині Білик, схоже, набридло буди блондинкою. Зірка вирішила перефарбуватися. Тож постала перед фанами в легкому рожевому тоні з яскравими пасмами по боках.

“Це лише початок”: 29-річна Аліна Гросу знялася у серіалі Netflix – поки що лише в масовці на 5 секунд

Аліні Гросу не таланить. Мріяла стати культурним послом у США – не вийшло. Довго приховувала обличчя нареченого, а він потрапив у кадр. Тепер з'ясувалося, що у Netflix акторка грала всього 5 секунд.