facebook

Прима-балерина Катерина Кухар ошелешила своїм виглядом до перевтілення в брюнетку: ви ахнете, побачивши

Ми звикли бачити Катерину Кухар брюнеткою, за що її навіть називають "чорним лебедем". Та були такі періоди в житті балерини, коли вона мала зовсім інший колір волосся.

Колись давно тендітна Катерина Кухар мала не лише інший колір волосся, але й кругленькі щічки, за що її ледь не вигнали з балету. Та згодом майбутній зірці вдалося змінити підхід до харчування, з блондинки перетворитися на брюнетку, й усе налагодилося.

Нині зовсім інші часи. Кожна дівчина може зісканувати штрих-код на упаковці фарби для волосся й побачити, як виглядатиме в тому чи іншому відтінку. Катерина Кухар так і зробила. Спочатку показалася з буряковими локонами, потім із русявими.

Катерина Кухар не завжди була брюнеткою

Та замолоду такої можливості у балерини й іншого жіноцтва не було, тож доводилося перевіряти різні кольори на практиці. От і Катруся в 16 років мала блондинисту шевелюру.

Кухар показала знімки з юності, де знаходиться з товаришем і під час екскурсії, та має довге біляве волосся. Впізнати сьогоднішню приму у тій дівчинці доволі складно. А ще дивніше почути, що колись Катю за зайву вагу ледь не вигнали з балету.

Катерина Кухар не завжди була брюнеткою

Дівчинка почала відвідувати балет з 5 років. У неї всі па виходили дуже гарно, й викладачі неодмінно нахвалювали ученицю. Та під час статевого дозрівання у Катрусі почали округлюватися форми, що для балерини не припустимо.

Юнку навіть стали дражнити “наша Лопес”. Жодні умовляння стежити за фігурою не допомагали. Тоді матуся пригрозила повісити на холодильник замок. Кухар приходила на кухню, згадувала про замок і йшла назад.

Отак і схудла. Ще й достроково закінчила балетне училище, отримавши червоний диплом. Тепер можемо побачити Катерину Кухар із різним кольором волосся й порівняти, який образ їй пасує найкраще.

Популярне

Схожі статті

Хоч узимку, хоч улітку: родини Полякової, Могилевської, Пятова занурюються у гарячий чан прямо на обійсті

Деяким знаменитостям, щоб поніжитися у теплій водичці в чані просто неба, не потрібно їхати до Карпат. Адже подібні водні процедури приймають просто на власному обійсті. Кому так пощастило?

Скромниця 1+1 Марічка Падалко зізналася, що за кавою обговорювала Єгора Соболєва з його колишньою дружиною

Ведуча 1+1 Марічка Падалко нещодавно зробила відверте зізнання, розповівши про негаразди у своєму шлюбі з чоловіком Єгором Соболєвим. І поділилася історією про те, як вони врятували стосунки.

Продає гламурні масажери по 60 доларів зі знижкою: 23-річна онучка Софії Ротару стала бізнесменкою у США

Онука Софії Ротару позиціювала себе як модель. Та, схоже, під впливом спілкування з нареченим-мільярдером вирішила й собі перетворитися на бізнесвумен. Чим торгує 23-річна Соня?