facebook

Продає гламурні масажери по 60 доларів зі знижкою: 23-річна онучка Софії Ротару стала бізнесменкою у США

Онука Софії Ротару позиціювала себе як модель. Та, схоже, під впливом спілкування з нареченим-мільярдером вирішила й собі перетворитися на бізнесвумен. Чим торгує 23-річна Соня?

Якщо з виїздом сина й онука Софії Ротару за кордон виникали певні проблеми, то з онучкою Сонею жодних. Дівчина давно живе й навчається у США. А тепер, схоже, вирішила непогано підзаробити.

Певно, життя за океаном не таке вже й дешеве. Тож 23-річній Соні Євдокименко довелося думати, де б узяти трішки грошенят. Влітку, перебуваючи на канікулах, студентка обрала собі певний напрямок бізнесу.

Онучка Софії Ротару започаткувала косметичний бізнес

Зіркова онучка вирішила продавати скребки-масажери для обличчя та шиї. Вироби мають вигляд метеликів і продаються за 60 доларів й більше за пару. Ідея зайнятися бізнесом у сфері краси спала Соні на думку, коли проходила стажування Hourglass Cosmetics.

Певно, українка втямила, що на цій справі можна непогано заробити. Тож почала рекламувати у своєму блозі скульптор-метелик для обличчя. Дівчина на власному досвіді показала, як користуватися новинкою, щоб покращити кровообіг та зняти напругу з обличчя.

Онучка Софії Ротару започаткувала косметичний бізнес

Щоб скористатися Сониним приладом, треба спочатку нанести на обличчя олію. А вже після цього ретельно попрацювати двома метеликами з обох боків одночасно. У результаті такого масажу шкіра має розгладитися й розслабитися, а набряки зникнуть неначе й не було.

Цікаво, чи має частку в цьому бізнесі бойфренд Соні Макс Лернер, статки якого оцінюють у 1,2 млрд доларів? Можливо, вступив в долю чи просто дав коханій трішки грошенят на розкрутку?

Окрім косметики онучка Софії Ротару захоплюється ще й мистецтвом. Зокрема, відвідала лондонський Friezeo, де помилувалася японським гарбузом та збирається відкривати нові таланти.

Популярне

Схожі статті

Як виглядають всі онуки Алли Пугачової: 11-річні Ліза і Гаррі Галкіни молодші за своїх племінників – фото

Алла Пугачова – тричі мама і тричі бабуся. Цікаво, що онуки Примадонни старші за її молодших дітей Лізу та Гаррі. Як вони виглядають і чим займаються, читайте далі.

Хоч узимку, хоч улітку: родини Полякової, Могилевської, Пятова занурюються у гарячий чан прямо на обійсті

Деяким знаменитостям, щоб поніжитися у теплій водичці в чані просто неба, не потрібно їхати до Карпат. Адже подібні водні процедури приймають просто на власному обійсті. Кому так пощастило?

Скромниця 1+1 Марічка Падалко зізналася, що за кавою обговорювала Єгора Соболєва з його колишньою дружиною

Ведуча 1+1 Марічка Падалко нещодавно зробила відверте зізнання, розповівши про негаразди у своєму шлюбі з чоловіком Єгором Соболєвим. І поділилася історією про те, як вони врятували стосунки.