facebook

Скромниця 1+1 Марічка Падалко зізналася, що за кавою обговорювала Єгора Соболєва з його колишньою дружиною

Ведуча 1+1 Марічка Падалко нещодавно зробила відверте зізнання, розповівши про негаразди у своєму шлюбі з чоловіком Єгором Соболєвим. І поділилася історією про те, як вони врятували стосунки.

Марічка Падалко розповіла, що проблеми у їхніх стосунках виникли після декількох років спільного життя. Ведуча, як і багато жінок, стикнулася з втомою від побутових справ та турботи про трьох маленьких дітей. Водночас, за її словами, Єгор Соболєв завжди був поряд і з самого початку шлюбу мав чітку позицію, що будь-які проблеми треба вирішувати разом.

Марічка Падалко розповіла про кризу в стосунках з чоловіком
Марічка Падалко розповіла про кризу в стосунках з чоловіком

Марічка зазначила, що не дивлячись на труднощі, вони з Єгором ніколи не думали про те, щоб написати заяву на розлучення. Обоє старалися зробити все можливе, аби зберегти свій шлюб.

Одним із найважливіших рішень, яке прийняло подружжя, стало звернення до психолога. Падалко згадує, що того літа, коли стосунки сягнули критичної точки, вони відмовилися від відпустки та вирішили витратити всі гроші на консультації з психологом. Ведуча зізналася, що це рішення виявилося правильним, адже воно допомогло їм не тільки розібратися в проблемах, але й зміцнити зв’язок.

Марічка Падалко розповіла, як вони з чоловіком вийшли з кризи
Марічка Падалко розповіла, як вони з чоловіком вийшли з кризи

Марічка згадує, що вони ходили до спеціаліста стільки, скільки це було потрібно, адже від двох сеансів з психологом проблема не зникне. Вона додала, що почуття порожнечі та постійного роздратування викликали ще більше проблем у стосунках. Проте завдяки підтримці фахівця та спільним зусиллям вони з Єгором змогли знову знайти спільну мову та зберегти гармонію в сім’ї.

Цікаво, що в цей важкий для неї час Марічка знайшла підтримку у несподіваній особі – колишній дружині Єгора Соболєва. Ведуча розповіла, що саме колишня політика стала ледь не першою людиною, до якої вона звернулася, коли потребувала поради та розуміння.

Марічка задала питання, чи мала вона такі ж проблеми з Єгором раніше та розповіла все те, що на той момент її хвилювало. Падалко зазначає, що екс-дружина чоловіка її уважно вислухала та підтримала.

Популярне

Схожі статті

Як виглядають всі онуки Алли Пугачової: 11-річні Ліза і Гаррі Галкіни молодші за своїх племінників – фото

Алла Пугачова – тричі мама і тричі бабуся. Цікаво, що онуки Примадонни старші за її молодших дітей Лізу та Гаррі. Як вони виглядають і чим займаються, читайте далі.

Хоч узимку, хоч улітку: родини Полякової, Могилевської, Пятова занурюються у гарячий чан прямо на обійсті

Деяким знаменитостям, щоб поніжитися у теплій водичці в чані просто неба, не потрібно їхати до Карпат. Адже подібні водні процедури приймають просто на власному обійсті. Кому так пощастило?

Продає гламурні масажери по 60 доларів зі знижкою: 23-річна онучка Софії Ротару стала бізнесменкою у США

Онука Софії Ротару позиціювала себе як модель. Та, схоже, під впливом спілкування з нареченим-мільярдером вирішила й собі перетворитися на бізнесвумен. Чим торгує 23-річна Соня?