facebook

Лесі Нікітюк, яка зустрічається з молодшим на 9 років красенем, зробили пропозицію: “Настав час”

Українська телеведуча Леся Нікітюк, яка на днях розсекретила ім'я свого бойфренда, поділилася радісною новиною: їй зробили пропозицію. Молодик став на одне коліно і припідніс телеведучій каблучку.

37-річна телеведуча Леся Нікітюк довгий час була холостячкою. Та зараз дівчина перебуває у стосунках з молодшим на 9 років військовим на ім’я Дмитро. Очевидно, що ці відносини серйозні, адже Дмитро став першим чоловіком, якого Нікітюк показала на публіку.

Нещодавно Нікітюк у своєму Інстаграм-блозі поділилася радісною новиною: їй зробили пропозицію. Щоправда, ця пропозиція стосується не особистого життя телеведучої, а її кар’єри. Так, Лесі запропонували головну роль у фільмі “Песики”.

Нікітюк опублікувала фото, на якому молодий чоловік, стоячи на одному коліні, простягує їй коробочку з каблучкою. Та в самому дописі телеведуча зізналася, що їй зробили пропозицію знятися в кіно.

 Вже цієї весни ви (і, нарешті, я теж) побачите мене на великих екранах

, – повідомила Нікітюк.

Користувачі Мережі миттєво почали вітати Нікітюк у коментарях.

Ось, що пишуть фоловери:

  • “Леся Іванівна, не робіть так більше. Бо я вже дістала бокальчик ігристого за здоровля того хлопака. Єх!  Сподіваюсь скоро ви виставите таке фото, але з справжньою пропозицією”;
  • “Леся, в тебе все вийде! Ти ж природжена актриса”;
  • “Ох так подавати новини треба вміти. А фільм дуже чекаємо”;
  • “Клас!! Чекаємо виходу! Легких і веселих зйомок”;
  • “Іванівна, вітаю, ти молодець! “;
  • “Я не встигаю за змінами феєричних подій у твоєму житті. Успіху дорогенька!”;
  • “Підтримаймо Лесю і український кінематограф”.

Варто відзначити, що це перша велика роль Лесі Нікітюк у кіно. Крім того, роль не другорядна, а головна. Саме тому телеведуча дуже хвилюється і багато працює над собою. Так, за словами Лесі, вона вже бере уроки акторської майстерності  і ходить на репетиції.

Популярне

Схожі статті

Скромниця 1+1 Марічка Падалко зізналася, що за кавою обговорювала Єгора Соболєва з його колишньою дружиною

Ведуча 1+1 Марічка Падалко нещодавно зробила відверте зізнання, розповівши про негаразди у своєму шлюбі з чоловіком Єгором Соболєвим. І поділилася історією про те, як вони врятували стосунки.

Продає гламурні масажери по 60 доларів зі знижкою: 23-річна онучка Софії Ротару стала бізнесменкою у США

Онука Софії Ротару позиціювала себе як модель. Та, схоже, під впливом спілкування з нареченим-мільярдером вирішила й собі перетворитися на бізнесвумен. Чим торгує 23-річна Соня?

Купила в сезон рідкісний фрукт і приготувала шедевр: ароматна шарлотка з айвою підкорила серце гостей

Традиційно шарлотку готують з яблуками, проте, якщо ви шукаєте щось оригінальне, спробуйте приготувати цю класичну страву з айвою. Зараз сезон айви, тому вона смачна, стигла та ароматна.