facebook

Коли народить Каменських і Дорофєєва: вагітні фото є, дітей ще немає – Потап і Кацурін стануть батьками?

Користувачі Мережі активно обговорюють ймовірну вагітність співачок Насті Каменських та Наді Дорофєєвої. Справа в тому, що в Мережі спливли їхні "вагітні" фото.

Настя Каменських і Надя Дорофєєва – одні з найвідоміших українських артисток. Вони повністю реалізувалися у роботі, та ще й досі не реалізувалися у материнстві, хоча їм обом не далеко до 40 років. При цьому і Каменських і Дорофєєва знаходяться у шлюбі. Тож коли відомі артистки стануть мамами?

Настя Каменських

Настя Каменських розповіла, що слухає восени
Коли Настя Каменських стане мамою

Настя Каменських зіграла весілля з Потапом 5 років тому, а офіційно одружилися вони ще у 2018-му. Після весілля подружжя не в одному інтерв’ю говорили, що мріють стати батьками і вже працюють над цим. А Потап і зовсім говорив, що хоче стати багатодітним батьком. Та роки йшли, а Каменських і Потап не повідомляли про поповнення і в якийсь момент припинили говорити про дітей в інтерв’ю. Саме тому прихильники зіркової пари почали припускати, що вони мають якісь проблеми з зачаттям, чи виношуванням.

Та влітку 2022 року, коли Каменських повернулася в Україну через 6 місяців перебування в Іспанії, користувачі Мережі знову почали підозрювати її у вагітності. Причиною чуток стало те, що Каменських помітно округлилася і почала носити лише вільний одяг, який приховує її живіт.

Вагітна Каменських більше не приховує свій стан
Настю Каменських запідозрили у вагітності

Та в якийсь момент співачка спростувала чутки про вагітність і зізналася, що просто набрала зайву вагу.

Надя Дорофєєва

Коли Надя Дорофєєва стане мамою

Надя Дорофєєва прожила 7 років у шлюбі з Володимиром Дантесом. Тоді вона говорила, що хоче стати мамою, але колись, у майбутньому. Зараз співачка знаходиться у другому шлюбі з ресторатором Михайлом Кацуріним. Надя запевняє, що нарешті дозріла до материнства. Саме це зізнання Дорофєєвої змусило її прихильників активніше спостерігати за змінами у зовнішності співачки. Одного разу прихильники навіть подумали, що Надя вагітна, адже вона одягнула сукню, в якій здавалось, що у неї круглий живіт.

Надя Дорофєєва у сукні для вагітних показала округлий живіт і ощасливила Кацуріна
Дорофєєву запідозрили у вагітності

Та вже зовсім скоро Дорофєєва спростувала ці чутки і запевнила, що наразі не чекає дитину.

Популярне

Схожі статті

Як виглядають всі онуки Алли Пугачової: 11-річні Ліза і Гаррі Галкіни молодші за своїх племінників – фото

Алла Пугачова – тричі мама і тричі бабуся. Цікаво, що онуки Примадонни старші за її молодших дітей Лізу та Гаррі. Як вони виглядають і чим займаються, читайте далі.

Хоч узимку, хоч улітку: родини Полякової, Могилевської, Пятова занурюються у гарячий чан прямо на обійсті

Деяким знаменитостям, щоб поніжитися у теплій водичці в чані просто неба, не потрібно їхати до Карпат. Адже подібні водні процедури приймають просто на власному обійсті. Кому так пощастило?

Скромниця 1+1 Марічка Падалко зізналася, що за кавою обговорювала Єгора Соболєва з його колишньою дружиною

Ведуча 1+1 Марічка Падалко нещодавно зробила відверте зізнання, розповівши про негаразди у своєму шлюбі з чоловіком Єгором Соболєвим. І поділилася історією про те, як вони врятували стосунки.