facebook

Готую смачнючий сметанник всього з 3 інгредієнтів: без духовки та інших клопотів – чоловік обожнює смаколик

Смачний торт можна приготувати, навіть не вмикаючи духовки. При цьому вам потрібні будуть лише 3 інгредієнти – борошно, сметана й цукор. Такий сметанник стане улюбленими солодощами в родині.

Вам знадобиться:

  • 3 скл. борошна;
  • 200 г цукру;
  • 200 г сметани;
  • 1 ч.лож. ванільного цукру;
  • 1 ч.лож. соди.

Для крему:

  • 500 г сметани;
  • 150 г цукру.
Сметанник із 3 інгредієнтів

Сметанник за цим рецептом вийде повноцінним тортом. Байдуже, що потрібно лише 3 продукти, а корж випікатимемо не в духовці й нічого не збиватимемо у міксері. Все робиться дуже просто.

Сметану для крему й тіста краще брати 20% жирності. Рідка й знежирена може зіпсувати наш кондитерський виріб. Викладіть у мисочку 200 г сметани. Всипте цукор – звичайний та ванільний. Перемішайте вінчиком.

Сметанник із 3 інгредієнтів

Борошно змішайте з содою і просійте крізь сито. Починайте додавати потроху в солодку сметану й постійно розмішуйте. Вінчик замініть на ложку. А коли маса загусне, перекладіть на стіл і вимісіть руками.

Тісто має вийти гладеньким й однорідним. Воно доволі еластичне й зовсім не липне до рук. Розділіть його на 8 однакових частин. Кожну з них розкачайте тоненько й виріжте круг за діаметром сковорідки – 24-26 см.

Сметанник із 3 інгредієнтів

Коржі випікайте на абсолютно сухій пательні. Знадобиться по 2-3 хвилини на кожен бік. Допоки один корж смажиться, вирізайте наступний. Таким же чином спечіть решту коржів. Залиште їх холонути, а самі беріться до крему.

Простішого за сметанний крем годі й шукати. Густу сметану перекладіть у місткість. Всипте цукор, а краще замініть його на цукрову пудру. Ретельно перемішайте вінчиком. Всі кристали мають розчинитися.

Сметанник із 3 інгредієнтів

Намастіть тарілку невеликою кількістю крему. Викладіть перший корж на крем. Так він не буде соватися. Змастіть його кремом. Накрийте другим коржем і знову крем. Робіть так, допоки не викладете всі 8. Верх і боки теж змастіть кремом.

Щоб прикрасити наш сметанник, візьміть трішки білого й шоколадного печива. По окремо перетворіть його на крихту за допомогою качалки. Боки й краї торта присипте білим печивом, а серединку – шоколадним. Залиште сметанник на всю ніч у холодильнику, щоб просотався кремом. Після цього можете різати на порції й ласувати з кавою.

Популярне

Схожі статті

“Заміж ідеш чи так?”: Оля Полякова не пройшла повз щастя Лесі Нікітюк та залишила уїдливий коментар

Леся Нікітюк нещодавно привідкрила таємничу завісу та познайомила шанувальників зі своїм обранцем. Проте навіть деякі колеги не змогли пройти повз, щоб не залишити уїдливий коментар.

Ці з породи котів не хоче тримати вдома навіть ветеринар: у мене такий, і як його можна не любити?

Домашні улюбленці стали невід'ємною частиною життя багатьох людей і часто вибір падає на кішок. Проте не всі породи котів однаково підходять для утримання вдома.

“Ви неправильно готуєте булгур!”: потрібно з м’ясним фаршем – чоловік просить таку вечерю 3 дні на тиждень

Цю смакоту можна готувати хоч щодня – ніколи не набридне. Булгур із м'ясним фаршем смажиться просто на сковорідці, тож зайвого посуду мити не доведеться. Вечеря пройде на ура!