facebook

“Неможливо встояти перед чарами”: Злата Огнєвіч розповіла, що відчувала до Андрія Хливнюка, коли писали дует

Нині Златі Огнєвіч активно приписують стосунки з одруженим Максом Бородіним. Натомість сама зірка не проти випити кави з Андрієм Хливнюком, згадуючи їхні старі стосунки.

Колись ходили чутки про роман між Златою Огнєвіч та лідером гурту “Бумбокс” Андрієм Хливнюком. Внести ясність у це питання у співачки попросила Наталка Тур. На що зірка розповіла, що вважає музиканта дуже талановитим та харизматичним.

Злата Огнєвіч пригадала Андрія Хливнюка

Огнєвіч зізналася, що вони з Андрієм давно не спілкувалися. Вона б воліла зустрітися з чоловіком у затишній атмосфері, попити кави та поспілкуватися наживо, а не через Телеграм:

“Просто спитати, як у нього зараз на душі, на серці. Бо пройшло багато часу з нашої останньої зустрічі”.

Артистка певна, що її колега по співочому цеху змінився з моменту їхньої останньої зустрічі. Злата вважає Хливнюка непростою людиною, втім, як і будь-яку творчу особистість. Натомість:

“Я дуже щаслива, що наша зустріч принесла таку пісню як “Ти обіцяв”.

Злата Огнєвіч пригадала Андрія Хливнюка

Зірка вважає, цей трек якимось дивом. Вона написала музику, а Хливнюк – вірші. Злата зізналася, що тоді Андрій їй дуже сильно подобався:

“Неможливо встояти перед чарами чоловіка, який глибокий, розумний, талановитий, харизматичний”.

Схоже, дівчина шкодує, що між ними виник виключно творчий союз і нічого особистого. Натомість вона радіє, що народилася така чудова пісня. Огнєвіч відзначила, що врешті вона не планувала романтичних стосунків із музикантом, а він і не пропонував.

Злата таки сподівається, що вони з Андрієм зустрінуться ще раз і поспілкуються на творчі теми. Хоча на появу нової спільної пісні знаменитість особливо не розраховує:

“Я думаю, що це неможливо, бо такі зустрічі, вони трапляються тільки раз в житті”.

Популярне

Схожі статті

Фітнес-тренер поділився рецептом корисного брауні без цукру та глютену: їм солодке та худну на очах

Якщо ви дотримуєтеся здорового харчування, а солодкого хочеться, рецепт корисного брауні без цукру та глютену допоможе вам не порушувати дієту, але скуштувати смачненького.

Як виглядає син Олега Винника і Таюне: побачила це фото і одразу зрозуміла – це нащадок повелителя вовчиць

Відомий український співак Олег Винник – загадкова особистість, якщо мова йде про його особисте життя та родину. Втім, приховати правду про сина знаменитості не вдалось.

Часу обмаль, а родину нагодувати потрібно? Піца на сковорідці за 10 хвилин: просто, смачно та без клопот

Коли часу обмаль, а потрібно приготувати смачний перекус для родини, або вечерю, у нагоді стане рецепт швидкої піци на сковорідці. Уявіть, 10 хвилин і ароматна піца вже на вашому столі.