facebook

“Заміж ідеш чи так?”: Оля Полякова не пройшла повз щастя Лесі Нікітюк та залишила уїдливий коментар

Леся Нікітюк нещодавно привідкрила таємничу завісу та познайомила шанувальників зі своїм обранцем. Проте навіть деякі колеги не змогли пройти повз, щоб не залишити уїдливий коментар.

Однією з найбільш обговорюваних телеведучих останніх років стала Леся Нікітюк. Вона завжди в центрі уваги, як через свою яскраву кар’єру, так і через романтичні інтриги, які постійно з’являються навколо її імені. Протягом багатьох років шанувальники приписували їй романи з різними людьми, але найбільш гучні чутки виникли після її співпраці з Сергієм Притулою на шоу “Хто зверху?”.

Леся Нікітюк та Сергій Притула на шоу Хто зверху
Леся Нікітюк та Сергій Притула на шоу Хто зверху

Глядачі постійно бачили між Лесею та Притулою якусь “хімію” на екрані. Попри те, що обидва ведучі неодноразово спростовували ці припущення, фани все одно продовжували шукати підтвердження їхніх стосунків.

Останнім часом Леся Нікітюк почала ще більше інтригувати своїх шанувальників, публікуючи світлини з загадковим чоловіком. То ведуча викладає фото, на якому видно лише чоловічу руку на її нозі, то букет квітів, а то й кадр, де вона обіймає чоловіка, чиє обличчя приховане. Фанати відразу почали висловлювати свої припущення про те, хто міг би підкорити серце знаменитості, але вона продовжувала зберігати інтригу.

Леся Нікітюк інтригувала шанувальників загадковим кавалером
Леся Нікітюк інтригувала шанувальників загадковим кавалером

Проте, як відомо, жодна таємниця не залишається прихованою надовго, особливо коли йдеться про зірок. Невдовзі пару побачили разом на відпочинку в Одесі, і шанувальники швидко виявили, що обранцем Лесі став військовий на ім’я Дмитро. Після цього викриття Леся вирішила більше не приховувати свого коханого та опублікувала спільну світлину, на якій вони щасливі разом. Під фото ведуча написала: “Леся плюс Дмитро дорівнює кохання”, чим ще більше потішила своїх прихильників.

Новина про те, що Леся Нікітюк нарешті знайшла своє кохання, викликала хвилю обговорень серед її колег, друзів та шанувальників. Багато хто поспішив привітати новоспечену пару.

Оля Полякова, відома своєю відкритістю та гострим язиком, не змогла пройти повз цю подію. Вона залишила уїдливий коментар під світлиною Лесі, запитавши:

“Так що ти заміж ідеш, чи так?”.

Оля Полякова залишила уїдливий коментар Лесі Нікітюк
Оля Полякова залишила уїдливий коментар Лесі Нікітюк

Це питання Леся залишила без відповіді, продовжуючи зберігати хоч якусь інтригу навколо цією любовної історії.

Популярне

Схожі статті

Моєму чоловіку слід повчитися: який найдорожчий подарунок зробив Потап Насті Каменських – оце так увага

Настя Каменських зізнається, що її чоловік Потап – дуже романтичний і регулярно робить їй подарунки. Та один сюрприз від коханого зірка ніколи не забуде.

Сперечалися з сусідками, чи можна пити магазинний кефір: дієтологи кажуть, що шкоди більше, ніж користі

Магазинний кефір, який традиційно вважається корисним продуктом, не завжди відповідає очікуванням споживача, який дбає про своє здоров'я. Чи корисно пити магазинний кефір?

Не від Балана: фото вагітної Тіни Кароль викликали фурор в Мережі. Це чудо природи (Фото)

В Мережі з'явилися рідкісні фото вагітної Тіни Кароль. Варто відзначити, що співачці дуже пасує вагітність і з округлим животиком вона виглядає дуже мило та ніжно.