facebook

Часу обмаль, а родину нагодувати потрібно? Піца на сковорідці за 10 хвилин: просто, смачно та без клопот

Коли часу обмаль, а потрібно приготувати смачний перекус для родини, або вечерю, у нагоді стане рецепт швидкої піци на сковорідці. Уявіть, 10 хвилин і ароматна піца вже на вашому столі.

Уявіть собі: смачна домашня піца, яку можна приготувати всього за 10 хвилин! Цей рецепт ідеально підійде для тих моментів, коли хочеться чогось смачного і швидкого, але немає часу на довгий процес випікання. Піца на сковорідці – це справжній порятунок. Ідеальне рішення для швидкого перекусу або легкої вечері.

Піца на сковорідці за 10 хвилин
Піца на сковорідці за 10 хвилин

Для тіста:

  • Яйце – 1 шт.
  • Сметана – 2-3 ст.л.
  • Борошно – 2 ст.л.
  • Розпушувач – 0,5 ч.л.
  • Сіль – за смаком.

Для начинки:

  • Ветчина – 50 г.
  • Помідор – 1 шт.
  • Сир – 50 г моцарелла, або інший за вашим смаком.
  • Томатний соус – 2-3 ст.л.
  • Сушений орегано – щіпка.

Приготування:

У посудині змішайте яйце зі сметаною. Добре збийте до однорідної консистенції.

Додайте просіяне борошно, розпушувач та сіль. Ретельно перемішайте, щоб не було грудочок. У вас має вийти рідке тісто, схоже на густе тісто для млинців або густу сметану.

Наріжте ветчину тонкими скибочками або невеликими кубиками. Помідор поріжте на кружечки або півкільця. Натріть сир на крупній тертці.

Піца на сковорідці за 10 хвилин
Піца на сковорідці за 10 хвилин

Розігрійте сковорідку на середньому вогні та злегка змастіть її олією або використовуйте сковорідку з антипригарним покриттям. Вилийте тісто на сковорідку, рівномірно розподіляючи його по всій поверхні. Зверху змастіть тісто томатним соусом.

Викладіть на тісто шматочки ветчини та помідорів. Посипте все сиром і додайте щіпку сушеного орегано для аромату. Накрийте сковорідку кришкою та готуйте піцу на середньому вогні близько 7-8 хвилин. Тісто має добре пропектися, а сир повністю розплавитися.

Перевіряйте готовність: тісто не повинно бути сирим, а сир зверху – тягучим і розплавленим. Як тільки піца готова, обережно зніміть її зі сковорідки та поріжте на шматочки. Подайте до столу гарячою.

Популярне

Схожі статті

Фірмовий суп невістки! Люблять навіть діти. Гарбузовий суп-пюре з запечених овочів – смачний і ніжний

Гарбузовий крем-суп по цьому рецепту виходить дуже ніжним, смачним і має бархатисту текстуру. Секрет цього супу у тому, що овочі для нього не відварюються, а запікаються.

Невже на 1+1 в колективі працюють “зміюки”? Марічка Падалко зізналася, що не знає, яка зарплатня у її колег

Марічка Падалко розкрила рівень своєї зарплатні на телеканалі 1+1. Порівняно з Григорієм Решетніком з СТБ, це справжні копійки. Скільки ж отримують щомісяця колеги ведучої новин?

Моєму чоловіку слід повчитися: який найдорожчий подарунок зробив Потап Насті Каменських – оце так увага

Настя Каменських зізнається, що її чоловік Потап – дуже романтичний і регулярно робить їй подарунки. Та один сюрприз від коханого зірка ніколи не забуде.