facebook

Полякова розповіла про кризу у стосунках з чоловіком і зізналась, чому вони ще разом: “Тримає нерухомість”

Оля Полякова в цьому році святкує 20-ту річницю шлюбу зі своїм чоловіком Вадимом Буряковським. Та зірка зізнається, що на даний момент переживає кризу у стосунках з обранцем.

Відома українська співачка Оля Полякова знаходиться у шлюбі з бізнесменом Вадимом Буряковським вже 20 років. Вони мають двох спільних дітей і багато спільного майна. Співачка ніколи не говорила про те, що її шлюб взірцевий. Навпаки, Оля зізнається, що вони з Вадимом мають різні характери і у їхньому шлюбі завжди були сварки та непорозуміння.

Оля Полякова зі своїм коханим чоловіком
Оля Полякова розповіла про кризу у стосунках з чоловіком

Нещодавно Полякова дала інтерв’ю Маші Єфросиніній, в якому зізналася, що зараз переживає кризу у стосунках з Вадимом. Так, за словами Олі, негаразди почалися після початку повномасштабної війни. Тоді якийсь час вони жили окремо: Вадим залишився в Україні, а Оля з дітьми виїхала за кордон. Відстань погано вплинула на їхні стосунки і згодом їм довелося заново “звикати один до одного”. Другий етап кризи трапився через те, що сама Оля почала переживати власну кризу середнього віку і це погано вплинуло на її стосунки з чоловіком.

Вона була пов’язана спочатку з війною, потім – з моєю особистою кризою, коли ти підводиш лінію й думаєш, що я хочу тепер.

, – зізналася Полякова.

Оля Полякова давно перебуває в щасливому шлюбі зі своїм чоловіком
Оля Полякова розповіла про кризу у стосунках з чоловіком

При цьому співачка не приховує, що наразі ще не розібралася в собі і не зрозуміла, як хоче жити в майбутньому. Та Оля зізнається, що думки про розлучення з Вадимом її лякають, адже вона не знає, як жити без нього.

Відповідаючи на питання, що тримає її шлюб з Буряковським, Полякова віджартувалася, що це нерухомість.

І хоча вона подала це як жарт, Оля вже неодноразово говорила, що не хоче розлучатися з чоловіком, адже їм доведеться ділити спільно нажите майно, якого за 20 років шлюбу не мало. Про це співачка говорила у Ютуб-шоу “Дорослі дівчата”.

Популярне

Схожі статті

Моєму чоловіку слід повчитися: який найдорожчий подарунок зробив Потап Насті Каменських – оце так увага

Настя Каменських зізнається, що її чоловік Потап – дуже романтичний і регулярно робить їй подарунки. Та один сюрприз від коханого зірка ніколи не забуде.

Сперечалися з сусідками, чи можна пити магазинний кефір: дієтологи кажуть, що шкоди більше, ніж користі

Магазинний кефір, який традиційно вважається корисним продуктом, не завжди відповідає очікуванням споживача, який дбає про своє здоров'я. Чи корисно пити магазинний кефір?

Не від Балана: фото вагітної Тіни Кароль викликали фурор в Мережі. Це чудо природи (Фото)

В Мережі з'явилися рідкісні фото вагітної Тіни Кароль. Варто відзначити, що співачці дуже пасує вагітність і з округлим животиком вона виглядає дуже мило та ніжно.