facebook

Невже на 1+1 в колективі працюють “зміюки”? Марічка Падалко зізналася, що не знає, яка зарплатня у її колег

Марічка Падалко розкрила рівень своєї зарплатні на телеканалі 1+1. Порівняно з Григорієм Решетніком з СТБ, це справжні копійки. Скільки ж отримують щомісяця колеги ведучої новин?

Марічка Падалко відверто розповіла Аліні Доротюк, що має невелику зарплату. Ця новина дуже дивує, адже телеведуча належить до категорії топів на 1+1. З усім тим, дозволити собі шикарних апартаментів у престижній багатоповерхівці знаменитість не може.

Мешкає у 2-кімнатній квартирі на Гоголівській, яку придбали з Єгором Соболєвим ще у 2006 році. Оскільки квартира не була розрахована на поповнення з трьох нащадків, згодом подружжя замислилося про розширення житлових квадратів.

Скільки заробляє Марічка Падалко на 1+1

Чоловік більше схилявся до купівлі дачі за містом, оскільки, якщо взяти кредит на велику квартиру у столиці, довелося б виплачувати його аж до пенсії. Марічка пристала на пропозицію благовірного, тож усі вихідні тепер проводять на свіжому повітрі.

Заробіток Марічки Падалко на телеканалі виходить невеликий. Придбати 3 квартири у новому ЖК, як це спромігся Сергій Притула, вона не може. На думку ведучої, канал окремим суперзіркам, які приносять рекламні кошти, може платити чималі гроші. Але Марічка навіть не знає, яку зарплатню отримують її колеги з 1+1:

“Я не знаю, яка зарплата у моїх колег, її не розголошують через корпоративну етику”.

Допоки Єгор Соболєв був народним депутатом, ведучій, як дружині, довелося задекларувати отриману за рік суму. Тож може сміливо сказати: у 2016-2017 роках заробляла 40 тисяч гривень на місяць. Щоправда, з цієї суми ще й утримувалися податки.

Скільки заробляє Марічка Падалко на 1+1

За підсумками 2021 року Падалко з’ясувала, що як блогерка заробляла набагато більше, аніж на офіційному місці роботи, адже лише за один рекламний пост отримувала 1-1,5 тис.доларів.

Нині ця стаття доходів для знаменитості несуттєва. Натомість Марічка підробляє модераторкою на конференціях, тож отримує додаткові кошти. Старший син Мишко, який уже студент, знайшов підробіток – пів дня після навчань збирає дрони.

Популярне

Схожі статті

“Кохайтеся, чорнобриві, та не з москалями!”: не дослухалися до порад Кобзаря Аліна Гросу, Фреймут, Кузнецова

Схоже, деякі українські знаменитості не дослухалися до слушних порад Тараса Григоровича й повиходили заміж за росіян. Деяким задля цього навіть до москви не довелося їхати.

Я була вражена тим, який вигляд мають матері ведучих ТСН Лідії Таран, Алли Мазур і Падалко: справжні красуні

Мама – найближча та найрідніша людина для кожного. Зірки ТСН Лідія Таран, Алла Мазур, Марічка Падалко та Соломія Вітвіцька вирішили показати, як виглядають їхні матері.

Я не впізнала жодну з них, а чи впізнаєте ви? Як виглядають повністю без макіяжу всі співачки з “ВІА Гри”

Напевно, не існує іншого дівочого гурту з такими красунями. Склад віагрянок постійно змінювався, та деякі обличчя запам'яталися назавжди. А чи зможете впізнати співачок, якщо з них змити мейкап?