facebook

Захотіла собі стрижку як у Маші Єфросиніної і попросила перукаря мені її зробити: трендове у 2024 боб-каре

Стильна стрижка може омолодити вас на кілька десятків років, а ось невірно підібрана зачіска навпаки – зробить старшою за власний вік. Які стрижки стильні цього сезону?

Подовжене каре з чубчиком – улюблена зачіска відомої української ведучої Маші Єфросиніної. Така стрижка стане ідеальним варіантом для красунь, які не хочуть прощатись зі своїм довгим волоссям, але й зробити нову зачіску мріють. Така стрижка стане ідеальною парою для жінок майже з будь-якою формою обличчя. Плюси такої зачіски переоцінити важко, адже вона – універсальна та дуже проста, коли мова йде про ранкове укладання.

Подовжене каре – кому підійде

Почати варто з того, кому підійде подовжене каре. Експерти не радять робити таку зачіску, якщо у вас витягнута форма обличчя. Річ у тім, що в такому випадку лоб може здаватись більшим, ніж насправді. Але в такому випадку є вирішення – додати до зачіски чубчик. Саме він робить стрижку універсальною й такою, що підійде будь-кому.

Стилісти розповіли, яка зачіска найкраще підкреслить природну красу жінок після 40 років
Стилісти розповіли, яка зачіска найкраще підкреслить природну красу жінок після 40 років

Зачіска, як у Маші Єфросиніної допоможе підкреслити природну красу, зробить акцент на плюсах зовнішності, а також допоможе сховати ті особливості зовнішності, що володарці не особливо подобаються. З подовженого каре ви можете створювати різні зачіски.

Наприклад, накрутіть чубчик на плойку, аби створити грайливий образ. Додайте у салоні трішки каштанового відтінку для створення кольорового акценту. Експериментуйте з проділом волосся – не лише по центру, але й на різні боки. До слова, бічний чубчик допоможе надати зачісці молодіжного відтінку.

Стилісти розповіли, яка зачіска найкраще підкреслить природну красу жінок після 40 років
Стилісти розповіли, яка зачіска найкраще підкреслить природну красу жінок після 40 років

Найголовніше у процесі вибору зачіски – орієнтуватись на тип обличчя. Для круглого оберіть асиметричне каре, а для квадратного – створіть об’єм на маківці й не забудьте про чубчик.

Популярне

Схожі статті

Фірмовий суп невістки! Люблять навіть діти. Гарбузовий суп-пюре з запечених овочів – смачний і ніжний

Гарбузовий крем-суп по цьому рецепту виходить дуже ніжним, смачним і має бархатисту текстуру. Секрет цього супу у тому, що овочі для нього не відварюються, а запікаються.

Невже на 1+1 в колективі працюють “зміюки”? Марічка Падалко зізналася, що не знає, яка зарплатня у її колег

Марічка Падалко розкрила рівень своєї зарплатні на телеканалі 1+1. Порівняно з Григорієм Решетніком з СТБ, це справжні копійки. Скільки ж отримують щомісяця колеги ведучої новин?

Моєму чоловіку слід повчитися: який найдорожчий подарунок зробив Потап Насті Каменських – оце так увага

Настя Каменських зізнається, що її чоловік Потап – дуже романтичний і регулярно робить їй подарунки. Та один сюрприз від коханого зірка ніколи не забуде.